sâmbătă, 9 octombrie 2010

O CASA BANTUITA A BAGAT SPAIMA IN SIBIENI






O fostă grădiniţă, până la începutul anilor ’90, a devenit de câţiva ani teatrul unor întâmplări misterioase care au dat naştere la tot felul de speculaţii. Situată chiar în “buricul” Sibiului, pe strada Constituţiei, clădirea impozantă trece, efectiv, neobservată din cauza faptului că este mascată de castani şi de brazi. Imobilul cu pricina, care nu are niciun număr, este flancat în stânga de Biserica ortodoxă cu hramul “Naşterea Domnului”, iar în dreapta de Serviciul de Ambulanţă. În urmă cu patru ani, în martie 2006, poliţia a descoperit faptul că aici îşi avea sălaşul un cuib de satanişti în care tinerii ţineau ritualuri macabre: decapitau pisici, îl invocau pe Satan şi îşi crestau pentagrame pe corp, cu lama. Una dintre încăperi era plină de picturi grafitti cu scene sataniste, precum şi de urme de sânge şi de incendiu pe pereţi. De asemenea erau lipite fotografii ale unor adepţi ai Satanei, stând complet dezbrăcaţi în cimitir. Ferecată cu trei lacăte, casa continuă să inspire teamă, mai ales după ce s-a aflat că ultimii săi proprietari au sfârşit în 2005, într-o cameră de hotel, în timp ce se aflau la tratament, într-o staţiune vâlceană. De atunci casa zace în paragină şi nici măcar reprezentanţii Primăriei Sibiu nu ştiu cui aparţine, cu toate că ani de zile a fost aşezământ social. Oamenii din zonă spun că o dată cu lăsarea serii dispre casă răzbat foşnete şi voci înfundate. Ei cred că sunt spiritele proprietarilor morţi în condiţii neelucidate. Oricum teama a pus stăpânire şi pe taximetriştii din oraş care, atât cât le stă în putinţă, ocolesc zona. Mai ales că în imediata apropiere s-au petrecut o serie de accidente rutiere. Acum câteva luni, omul de afaceri Ilie Vonica a lovit pe trecerea de pietoni un sexagenar, la doar 200 metri distanţă de casa bântuită. Exact în acelaşi loc, acum doi ani, Radu Sorin, un şofer de tir a scăpat de sub control remorca mastodontului condus, iar aceasta a izbit în plin un microbuz, omorându-i pe cei doi pasageri.

8 comentarii:

  1. Asta parca-i Conacul Miclaus

    RăspundețiȘtergere
  2. La doar 200 de metri...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pare reala povestea dar sa fiim seriosi lol

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-mi bag 0.0 Uitati-va la imaginea cu casa si dati zoom in si trageti imaginea spre dreapta.0.0E ceva alb care se holbeaza la camera bagamias m-am c^cat pe mine :'(((((

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum cateva saptamani am fost acolo si am intrat

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna sunt Roby si mie nu m-i se pare nimic ciudat la casa am intrat cu cativa satanisti ca mine sa vedem si nu era nimic ciudat acolo!!! Si inca ceva nu are cum sa fie casa banuita chear langa biserica!
    Scuzati ca nu am pus semnele de ortografie m-am grabit

    RăspundețiȘtergere