vineri, 1 august 2014

URMARE A MALVERSAŢIUNILOR "GROZAVE" ALE SENATORULUI VIOREL ARCAŞ, "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAŢĂ" SOLICITĂ DEMISIA DIN FUNCŢIE, A PREŞEDINTELUI PSD MEDIAŞ!

Fost director economic la SC "Automecanica" SA, Viorel Arcaş i-a succedat în funcţia de preşedinte al PSD (ex-PDSR) Mediaş lui Dionisie Bucur, într-un moment în care fostul senator se afla la "cuţite" cu ex-primarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Plopeanu, cel care trecuse "cu arme şi bagaje" de la ApR la PDSR. Ironia sorţii face ca, astăzi, acelaşi Teodor Plopeanu, să reprezinte mărul discordiei ce ar putea conduce, în final, la demisia lui Viorel Arcaş. Evident că ar fi vorba doar de o demisie de onoare însă, cum politicienii români nu prea au onoare, e greu de crezut că ea se va...produce curând! Lucrurile s-ar putea precipita după dezvăluirile, cu iz penal, făcute în exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă" de către fostul consilier social-democrat Eugen Grozav, cel care a fost exclus din partid după ce a denunţat malversaţiunile preşedintelui PSD Mediaş, căruia i-a şi cerut demisia din funcţie! Urmare a acestor dezvăluiri, "Adevărul verde în faţă" solicită - în solidar cu Eugen Grozav - demisia din funcţia de preşedinte al PSD Mediaş a senatorului Viorel Arcaş. Consider că administratorul respectivului blog are autoritatea morală de a solicita acest lucru, în condiţiile în care, într-o ţară cu democraţie recunoscută (de două secole!) precum SUA, sperjurul se pedepseşte! Iar senatorul Viorel Arcaş a comis cel puţin un sperjur (sau mai direct spus a minţit!!!) atunci când, în conferinţa de presă convocată cu prilejul demisiilor înaintate de Ilie Laţa şi Teodor Plopeanu acesta a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că, cei doi inculpaţi în prezent de DNA, făceau parte din Asociaţia "Goscom" din cadrul SC "Gospodăria Comunală" SA. Eugen Grozav a demonstrat, însă, că senatorul Viorel Arcaş nu doar că a cunoscut respectiva stare de lucruri dar chiar ar fi orchestrat întregul scenariu care viza aducerea în executiv - în calitate de viceprimar, probabil pentru a termina ce începuse în timpul mandatului de primar din 2000-2004 - a lui Teodor Plopeanu. În aceeaşi ordine de idei, să impui consilierilor din "subordine" să voteze în legislativul local în dispreţul legii şi al cetăţeanului reprezintă un lucru extrem de grav, pentru care DNA ar trebui să extindă cercetările şi asupra lui Viorel Arcaş. După cum, de aceeaşi gravitate maximă este şi faptul de a solicita membrilor de partid diverse sume de bani (donaţii, sponsorizări sau cotizaţii), fără a elibera chitanţe ori alte înscrisuri oficiale, dispunând de respectivele fonduri, după bunul plac. În plus, Viorel Arcaş a dovedit că este un politician slab, care nu are nici cea mai mică autoritate în cadrul organizaţiei judeţene de partid, acolo unde tupeistul Ioan Cindrea l-a impus organizaţiei din Mediaş, peste capul său, pe traseistul politic Gheorghe Roman!!! (Sursa foto: google.ro/trucat)

4 comentarii:

  1. Asta deja intrece cam orice limita domnule Garnod. Nu puteti chiar asa sa acuzati fara un punct de vedere din partea senatorului. Eu cred ca prea mult credit dati acestui individ care este clar ca e plin de ranchiuna si vrea sa faca rau prin orice mijloc. Se vede clar ca tine cu dintii de scaunul ala cand el e slab de pute si nu a fost in stare de nimic si nici nu a demonstrat nimic. Minte cu nerusinare...hotul striga hotii. Parerea mea este ca este exagerat totul si acest individ nesimtit isi merita soarta si sunt sigur ca domnul senator va la muri lucrurile dar din pacate se pare ca dumneavoastra nu mai sunteti un reporter obiectiv asa cum ar trebui sa fiti. Rusine sa-ti fie "domnule" Grozav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am rămas acelaşi reporter obiectiv dar intransigent susţinător al valorilor umane şi morale. În acest caz, poate că adevărul e pe undeva la mijloc, însă rămâne surprinzătoare totala lipsă de reacţie a senatorului Viorel Arcaş. Până una-alta, "Adevărul verde în faţă" l-a prins cu minciuna pe preşedintele PSD Mediaş. Şi nu doar o singură dată!

      Ștergere
  2. Cred ca lipsa de reactie vine sa demonstreze ca nu-si pune mintea cu acest individ vesnic nemultumit si ca este intelept. Cand va veni momentul cred ca o sa ia atitudine si o sa va lamureasca toate intrebarile. Pana atunci mi-as dori sa vad obiectivitatea si intransingenta dumneavoastra si de partea "dreptei" daca pot spune asa. Nu cred sub nici o forma ca adeptii dreptei sunt atat de puri si curati incat nu au loc la dumneavoastra pe blog (iar aici, fiind inteligent, cred ca stiti la ce ma refer), dar asta ramane sa hotarati dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de a porni actiunea de defaimare a domnului senator trebuia sa va informati, sa va documentati si sa verificati sursa informatiilor, pentru ca tot ziceati ca sunteti profesionist... ar trebui sa va ganditi la consecintele afirmatiilor si acuzatiilor pe care le aduceti si la faptul ca s-ar putea sa fiti tras la raspundere pentru ceea ce afirmati.

    RăspundețiȘtergere