miercuri, 13 august 2014

UPDATE: SENATORUL VIOREL ARCAŞ NU VREA UN PRIMAR CU INIŢIATIVĂ, LA MEDIAŞ, CI UN "SALTIMBANC" PRECUM RADU MAZĂRE, CARE SĂ ÎŞI UMPLE CONTURILE PERSONALE!

Mesajul subliminal al preşedintelui PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş, care în ultimele zile a reluat marota (însuşită, probabil de la mentorul său, puşcăriaşul Dan Voiculescu!) referendumului de demitere a primarului Mediaşului, Teodor Neamţu, a fost unul caracterisitc liderilor social-democraţi (de ieri şi de azi) superficiali şi ironici precum Adrian Năstase, Sorin Oprescu, Radu Mazăre, Liviu Dragnea, Dan Şova şi, evident, Victor Ponta. Edilii-şefi oneşti şi cu iniţiativă ai municipiului de pe Târnava Mare, gen Daniel Thellmann şi Teodor Neamţu nu se află printre preferaţii parlamentarului cu conturile personale doldora de bani! De zece ani, "senatorul-melcilor" Viorel Arcaş critică absolut tot ce se întâmplă la Mediaş: amenajarea unui sens giratoriu, modernizarea străzilor, refacerea reţelei de apă-canal, cu toate au devenit subiecte de conferinţă de presă, în care au fost înfierate cu "mânie proletară" respectivele iniţiative. Ei bine, tocmai din acest motiv Viorel Arcaş nu este un politician credibil, iar toţi "oamenii preşedintelui", cu care a defilat în ultimul deceniu în campaniile electorale pentru alegerile locale (Partenie Lupşan, Fănel Mendea, Ilie Laţa, Eugen Moraru) au "infrânt" în mod...spectaculos, ei fiind percepuţi ca nişte marionete ale şefului de partid! Practic, social-democraţii au "prudus" doi primari, în ultimii 25 de ani care, efectiv, nu au făcut nimic pentru Mediaş: timp de zece ani (cifră fatidică pentru PSD?!) din punct de vedere al investiţiilor. Dionisie Bucur avea obiceiul de a "poza" ostentativ, fiind văzut la primele ore ale dimineţii - în diverse zone ale oraşului - gesticulând şi dând "indicaţii preţioase", după care se închidea împreună cu sticlele de tărie, în biroul său, de unde era scos cu greu şi dus acasă de către directorul de cabinet Cristi Auner. Teodor Plopeanu, în schimb, nu avea alt obicei decât acela de a încheia contracte oneroase ce împovărau pe mulţi ani bugetul local, precum cel cu firma "Luxten". În concluzie, Viorel Arcaş şi-ar dori pentru Mediaş un primar gen Radu Mazăre, care să "producă" bani pentru sine şi pentru partid şi care să fie mereu în "luminile rampei" pozând ca saltimbanc! Personal, i-aş recomanda actualului edil-şef, Teodor Neamţu, să nu mai candideze la viitoarele alegeri locale pentru cea mai importantă demnitate publică a Mediaşului, pentru că, efectiv, locuitorii municipiului nu îl merită: să ajungi să conteşti iniţiativele fără precedent şi deja materializate ale unui primar pe motiv de disconfort personal e chiar prea de tot. Eu sunt convins că, dacă lucrurile s-ar inversa - în anul 2016! - Mediaşul ar arăta de-a dreptul jalnic cu un fost senator (Viorel Arcaş) care n-a construit nimic în ultimii 10 ani ci doar a dat din gură precum o precupeaţă!!!

UPDATE:

Miercuri, în cadrul conferinţei săptămânale de presă, administratorul blogului "Adevărul verde în faţă" i-a sugerat primarului Teodor Neamţu (video), organizarea unor întâlniri publice cu constructorii care se ocupă de reabilitarea străzilor cu bani împrumutaţi de la BERD, tocmai în ideea ca toţi cei care nu se descurcă în spaţiul virtual precum senatorul Viorel Arcaş să poată avea informaţii despre graficul şi termenele de execuţie ale lucrărilor, ce vor fi finalizate în noiembrie 2014!!!

7 comentarii:

  1. lasand la o parte politica , intrebare simpla : va place cum arata Mediasul la ora actuala ? raspunsul este clar - NU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi place, dar eu am puterea de a răbda, de a aştepta şi de a nu protesta inutil!

      Ștergere
    2. Si cat ar trebui sa mai asteptam, sa mai rabdam si mai ales cati bani va trebui sa mai cheltuim cu reparatiile masinilor, ale caselor, pe consultatiile medicilor la care apelam pentru a ne trata stresul provocat situatia dezastruoasa a orasului?
      Nu vi se pare, totusi, o utopie ceea ce ne prezinta de cinci ani acest primar?

      Ștergere
    3. Stresaţi sunteţi, probabil, că nu e PSD-ul la putere şi la Mediaş, că în rest ne-au cam terminat baronii locali ai lui Ponta!

      Ștergere
    4. Chiar nu ma intereseaza cine e la putere la Medias, nu am nici o afinitate fata de nici un partid (fost sau actual) la putere in Medias, optiunile mele politice sunt cu totul altele, ce-mi provoaca starea de stres este ceea ce vad in orasul asta, in comparatie cu multe alte localitati din tara pe care le-am vizitat.
      Legat de baronii locali, acestia au fost, sunt si vor fi, la oricare partid care se afla, vremelnic, la putere. Starea jalnica in care se afla orasul nostru este cauzata de ceva ce lipseste "primului gospodar al orasului" si se poate caracteriza prin zicala "omul sfinteste locul".

      Ștergere
  2. Pt mine e clar ca e lupta dumneavoastra personala cu senatorul...nimic mai mult de comentat dar sa luati in considerare ca asa cum d-voastra sunteti un aprig aparator al primarului si aruncati cu tot felul in PSD asa si noi sarim in apararea senatorului si criticam conducerea administratiei locale dar aducem si argumente pertinente, care se vad si care ne afecteaza in mod direct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nicio problemă, fiecare are dreptul la opinie şi libertatea de o exprima! Nu am aruncat cu nimic în PSD, nu mă lupt cu nimeni, ci am luat poziţie după ce Eugen Grozav mi-a deschis, efectiv, ochii, în legătură cu adevărata faţa a senatorului!

      Ștergere