joi, 21 august 2014

IOAN SEREŞANU, TATĂL MEZINEI UCISE PE ŞOSEA DE "REGELE VINULUI", CLAUDIU NECŞULESCU: "MI S-A TRANSMIS SĂ ACCEPT 150.000 DE EURO PENTRU CĂ, ORICUM, EXPERTIZA ŞI PROCESUL SUNT DEJA ARANJATE"!

Timp de un an de zile, Ioan Sereşanu (foto), tatăl Lidiei, fetiţa în vârstă de 8 ani ucisă pe şosea, la Şaroşu pe Târnave, în seara zilei de 21 august 2013, de către "regele vinului" Claudiu Necşulescu, a părut că se luptă cu morile de vânt, absolut nimeni - în afara familiei - neîncurajându-l şi nesusţinându-l în demersul său de a dovedi vinovâţia, în instanţă a şoferului ucigaş care a mai curmat şi viaţa Iuliei Oltean, în vârstă de 12 ani!!! "Sora, fratele, preotul din sat, arhiepiscopul de Alba, poliţiştii din Dumbrâveni şi directorul liceului din acelaşi oraş la care învaţă cealaltă fiică a mea, Delia, dar şi alte persoane din anturajul familiei Necşulescu, inclusiv avocata acestora, Mariana Rusu, m-au sfătuit să urmez exemplul familiei Oltean şi să cad la pace cu cel care a îndoliat două familii, pentru că oricum...mortul de la groapă nu se mai întoarce. Dacă aş fi acceptat m-aş fi descalificat atât ca om cât şi ca tată, s-ar fi numit că fiica mea nu mai era nepreţuită ci pur şi simplu reprezenta o marfă care putea fi oricând vândută şi cumpărată. Insistenţa familiei Necşulescu dovedeşte aşadar vinovâţia celui care a spulberat pe şosea, pe cele două copile. Un om nevinovat nu s-ar fi folosit de o armată de oameni pentru a mă convinge să accept oferta sa. Ultima strigare care mi-a fost transmisă, în urmă cu două săptămâni, de către avocata lui Claudiu Necşulescu a fost de 150.000 de euro, însoţită de mesajul că oricum atât expertiza criminalistică auto cât şi un eventual proces în instanţă sunt deja aranjate. Personal, ajutat de avocata aleasă vom face toate demersurile legale pentru ca acest om, să fie pedepsit, să ajungă fie şi doar pentru o singură zi, după gratii", a declarat pentru "Adevărul verde în faţă", Ioan Sereşanu. Până una-alta, expertiza solicitată de acesta în dosar, având drept obiective stabilirea dinamicii producerii accidentului, a vitezei de rulare la momentul impactului şi a culorii semaforului electric pe respectiva porţiune de drum aflată în lucru, va fi finalizată abia spre sfârşitul anului!!!

3 comentarii:

  1. Nu poti sa fi decat felicitat, de catre toata lumea, pentru puterea de a lupta impotriva celor, care cred ca daca au banii, totul este de vanzare....pacat ca cei care ar trebui sa te ajute ...te sfatuiesc altfel...cred ca copilul tau de acolo din ceruri este alaturi de tine si vrea doar dreptate....sa te ajute bunul Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-ti dea DUMNEZEU putere de lupta "IOANE" (la multi ani de ziua ta) du-te pina la capat ..numai un parinte stie ce este in sufletul lui!!!! DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA SUFLETUL DE INGERAS IN PACE FICEI TALE!!

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de corupti sant imputiti de avocatii, numai sa inceluie asa le va ajuta dumnezeu

    RăspundețiȘtergere