joi, 22 august 2013

E MORTAL: LEZAT CĂ L-A SCUIPAT, POLIŢISTUL L-A ÎMPUŞCAT!

În România, se pare că autorităţile există doar pentru oamenii cu frică de Dumnezeu şi de lege. Pentru ceilalţi indivizi, deprinşi cu legea...junglei, autoritatea nu mai are demult nicio autoritate! Până şi rolul punitiv al acesteia, este mai mult decorativ. Efectiv, trăim parcă în vestul sălbatuic, acolo unde cine se supără mai tare scoate pistolul şi-şi descarcă nervii, o dată cu toate gloanţele din încărcător. Este şi cazul unui "organ" din Micăsasa, pe numele său Bogdan Grigoraş (foto Facebook), căsătorit şi tatăl a doi copii. Ajutor de şef de post, poliţistul în vârstă de 31 de ani este iute la mânie. Iar când se întâmplă să aibă de a face cu un individ asemenea lui, atunci ies scântei. Ba chiar foc(uri) în toată regula! Pentru că nu dispun de toate informaţiile nu mă pot pronunţa asupra altercaţiei şi a antecedentelor de miercuri după amiază, când un sătean, Andrei Goia, din satul aparţinător Ţapu a fost ucis cu arma din dotare de către poliţistul care a slobozit 5-6 cartuşe. Declaraţiile martorilor oculari conduc însă spre o crimă cu sânge rece a "organului", obişnuit cu excese şi cu depăşirea competenţelor profesionale, într-un cuvânt cu abuzurile. Cunosc nenumărate cazuri de victime inocente ale poliţiştilor, care-şi arogă toate drepturile din lume, pentru a-şi justifica gesturi şi fapte reprobabile. Miercuri, un om tânăr precum poliţistul a murit pentru că, efectiv, aşa au...vrut muşchii "organului". Chiar dacă e vorba de un infractor recidivist, reeducarea acestuia nu se poate face cu gloanţe. Martorii incidentului spun că poliţistul a fost scuipat şi înjurat de către victimă. Câţi oare dintre noi nu am avut parte de un incident similar în decursul vieţii? Dar, mai ales, câţi am ripostat de o asemenea manieră? Personal, nu vreau să scuz sau să acuz pe cineva. "Vocea poporului" spune însă că, în cazul cu pricina, poliţistul a ucis mişeleşte, pe la spate, când victima se pregătea să plece cu căruţa de la locul incidentului. Deci invocarea legitimei apărări nu se justifică în cazul de faţă! În consecinţă, să iei viaţa unui semen doar pentru un...scuipat mi se pare chiar prea mult!!!

5 comentarii:

  1. Fara cuvinte. Probabil politistul trebuia sa intoarca si celalat obraz. Sau sa inchida ochi cand se savarsesc infractiuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot fără cuvinte după ce am citit şi opinia unui fost politist, care merită a fi lecturată!
    http://victor-vasile.blogspot.ro/2013/08/incompetenta-isi-ia-tributul-suprem-la.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna eu sint o consateana a Mortului !!! Vreau sa stiu si eu un lucru De ce acest Politist mai este lasat sa poarte o Arma??? Acesta nu este pentru prima oara ce isi scoate Arma si face Amenintarii asupra oamenilor din satul Nostru !!! De ce mai umbla la noi in Sat Inbracat in Hainele Statului ... Rusine ca La-ti Arestat pe loc ,Rusine ca -i se mai da voie sa aive o arma asupra sa Este un politist foarte Scirbos si Aiuria Si cu bietul Andrei Dumnezeu sai faca pace !!! Se pare ca ia mers Asasinului ... Viata ne-a dato Dumnezeu si tot el sa ne-o ia dar nu unul venit din Fundul Moldovei si se insoara cu o fata din satul Nostru ... Si deia oamenii tac si tac Dar pina cind eu nu stiu??? Politistul Inchide ochii foarte mult!!!Va spun eu Dar Cu Andrei un amarit A actionat cica ca Politist Rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. da eu stiu ca nu o sa il postati ca am mai dat comentarii dar se pare ca nu se posteaza pentru ca nu vreti si nu va intereseaza adevarul!! Sa veniti dumneavoastra in Satul nostru Tapu sa vedeti Nelegiuuirii cum se circula cu masinile si nu au carnete ,Cum se fura Gainile la bietii oamenii Cum Fura apa din satul tapu si o Transporta cu Cisternele Aicii de ce Dl Bogdan nu Actionezii ca si Politist ??? De ce te facii ca nu vezi nimica ??? Ai actionat ca politist cu Amaritul de Andreii !!!Rusine sa iti fie dar ai dumneata tot ca el 2 copilasii eu ma intreb ce facea fam .Dumneata daca erai Mort ...Eu stiu deja Rupeau Norii ca sintetii cu Capul in Mainii totii va face-tii singurii legea !! Da jos Hainele statului si nici arma nu o mai purta ca nu estii demn de ele Acuma ar trebui sa fi acolo in locul lui Dl.Gigi Becalii Tu esti un Asdasin Nu mai ai dreptul sa fi Politist !!!

    RăspundețiȘtergere