miercuri, 17 aprilie 2013

DE CÂND SE OCUPĂ DE DIASPORĂ, DEPUTATUL GHEORGHE ROMAN A DEVENIT STRĂIN DE PROBLEMELE MEDIAŞULUI

Gheorghe Roman, deputatul medieşean care nu tace şi nu face în loc să tacă şi să facă, a continuat, săptămâna trecută, războiul cu primarul Mediaşului Teodor Neamţu, însă şi-a extins criticile şi asupra viceprimarului George Petrescu. Astfel, în timp ce edilul-şef a intrat în colimatorul parlamentarului sibian pe considerentul că nu a făcut public modul de gestionare a celor 1000 de miliarde lei vechi (100 milioane RON!) reprezentând bugetul pe anul trecut, viceprimarul a fost acuzat că nu se implică împreună cu liberalii din ministerul transporturilor în problema centurii ocolitoare şi a DN 14. Conferinţa săptămânală de presă de la Primăria Mediaş s-a transformat, în acest fel în răspunsuri la "interpelările" deputatului. "De când face parte din comisia pentru diaspora, deputatul Gheorghe Roman se pare că a devenit total străin de problemele Mediaşului. Pe site-ul primăriei Mediaş există un raport detaliat al primarului, întins pe mai mult de 300 file, legat inclusiv de exerciţiul bugetar pe anul trecut. Îl rog ca după ce îl consultă să ne spună la rândul său ce anume a făcut pentru medieşeni în săptămâna care a trecut, pentru că eu unul am sesizat că, de la depunerea jurământului nu are decât o singură intervenţie în parlament", a precizat Neamtu. La rândul său, viceprimarul George Petrescu a adus la cunoştiinţa opiniei publice faptul că "împreună cu liberalii din guvern am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a debloca problema DN 14, respectiv a centurii ocolitoare, însă din pâcate CNADR se află în subordinea social-democratului George Şova".

2 comentarii:

  1. dar de tamtaram 2.600.000 lei lipsa din buget , constatat de curtea de conturi , cine raspunde ? dar si 60.000 lei la un consilier local cine a dat ? cit a muncit de bani acestia ? cladirile si unitatea de aviatie cine le-a distrus ? din oras 1/4 populatie a plecat in pribegie . cine a verificat ingroparea , astuparea , conductelor aleatoriu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. problema traseului viitoarei centuri sint ; discutiile , intelegeri ,neintelegeri , aranjamentele , celor care au cumparat terenuri in ultimi 10[zece ] ani , pe viitorul traseu pentru a fii despagubiti , utilitate publica .

    RăspundețiȘtergere