sâmbătă, 31 august 2013

FĂRĂ DURERI DE CAP CU TABLETA REVOLUŢIONARĂ VIVA H8

Allview - cel mai important producător autohton din industria IT&C - continuă să uimească prin tehnologia şi device-urile lansate pe piaţă, în ritm ameţitor. Ultima "găselniţă" în domeniu o reprezintă Smart2View, o tehnologie inovatoare care transformă orice telezivor cu port HDMI într-unul inteligent. Mai exact, prin intermediul unui adaptor wireless display se permite transferul de conţinut audio sau video, de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI. Noiua tehnologie (utilă atât în viaţa de zi cu zi cât şi pentru business, prin conectarea device-ului la un proiector în vederea realizării de prezentări), disponibilă de câteva zile şi în România, a permis lansarea a două device-uri noi, compatibile cu Smart2View (ce rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean) e vorba de smartphone-ul H2Qubo şi de tableta Viva H8. Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz şi un procesor grafic Power VR SGX 544 datorită cărora aplicaţiile şi jocurile rulează la viteză optimă. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu autofocus şi funcţie de înregistrare video HD realizează fotografii şi filmări de calitate. Camera poate captura imagini panoramie şi dispune de funcţiile Geotagging, Gesture Shot şi Touch Focus. Partea frontală a telefonului dispune de o a doua cameră de 0,3 MP care facilitează convorbirile video. .
Tableta Viva H8 cu o grosime de numai 7,5 mm este ideală pentru mediul de afaceri oferind conectivitate maximă prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluethoots şi GPS. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placă video Power VR cu 8 nuclee şi 1 GB memorie RAM impresionează prin fluenţa şi eleganţa experienţei de browsing şi multi-tasking. Display-ul IPS de 7,9'' cu o rezoluţie de 1024x768 pixeli oferă soluţia optimă pentru urmărirea filmelor HD preferate şi vizualizarea imaginilor la o claritate deosebită. Cele două noi device-uri au preinstalată aplicaţia marca Allview numită AllClick, graţie căreia utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel acces mai rapid la acestea, fără a mai accesa meniul. Prin activarea unui buton care se află permanent pe ecran, în partea de jos apare o bandă cu 18 aplicaţii ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

4 comentarii:

  1. Am testat si eu telefonul H2 Qubo si este un telefon foarte bun. Ruleaja bine jocurile, are o viteza de reactie rapida datorita procesorului puternic si are un display viu colorat. Merita toti banii.Recomand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei de la Visual Fan au inceput sa se puna serios pe treaba. Tableta asta este forte buna si merita toti banii si nu numai. Are specificatii forte bune , procesor puternic, disply generos cu 3,1 milioane de pixeli iti vor oferi o claritate sporita sa poti vizualiza filme si sa te joci pe ea, iar design-ul este unul forte elegant si placut.

    RăspundețiȘtergere