luni, 5 august 2013

CRISTIAN DULCA, ANTRENORUL "ZERO", SAU DOUĂZECIŞIUNA SCHIMBĂ MÂNA!

Gluma se îngroaşă la echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş, după ce "alb-negri" au pierdut şi cel de-al treilea meci în actualul campionat, tot în compania unei nou-promovate (scor 2-1), echipă aflată aproape o jumătate de oră în inferioritate numerică, fostul gazist Marovic fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene. "Antrenorul-zero", cum poate fi numit Cristian Dulca, sub comanda căruia medieşenii n-au câştigat niciun punct în clasament în noul sezon competiţional, a ajuns la cea de-a 21 partidă în Liga I, unde începe să bifeze înfrângere dupâ înfrângere. Ca medieşean get-beget, nu precum Dulca, mă doare enorm să văd echipa de suflet scăldându-se în mediocritate şi fiind ciuca bătăilor tuturor desculţilor din eşalonul de elită al fotbalului românesc. De aceea eu susţin sus şi tare: destul Horoba, destul Dulca! Luaţi-vă "jucăriile" şi dispăreţi acolo unde a înţărcat mutu' iapa! Sunteţi ruşinea fotbalului medieşean. Dacă nici după acest eşec (previzibil de altfel!) Horoba nu aduce un antrenor veritabil la echipă, precum Petre Grigoraş, şi nu o "panaramă" ca şi Dulca, atunci înseamnă că misiunea preşedintelui venetic este aceea de a duce Mediaşul fotbalistic în eşalonul secund! După "duda" numită Bratu, ospătarul Horoba mai bifează încă una prin aducerea unui "no name" în antrenorat în persoana lui Dulca!

4 comentarii:

  1. un sofer , sudor , tractorist , cioban , pilot , orcine are o norma pentru a fii retribuit in totalitate . Sau un meteorolog japonez , este platit dupa procentul de prognoza al vremii , adeverit . Sau un paznic dupa eficienta muncii lui , ii mai dai si cite o prima la prinderea mai multor hoti . La fotbalisti actuali propun dupa ce am vazut fracmente , sa le puna magneti puternici americani ( ultima cucerire a stintei , atrage de circa 8- 10 ori mai mult decit cei obisnuiti , cautati parca la Buzau ) in virful bocancului pentru a atrage mingia la picior , precis .

    RăspundețiȘtergere
  2. la un chef de ofiteri , vin fiecare cu nevestele . Vine rindul toastului . Capitanul de aviatie zice ; va salut de la inaltime . Capitanul de marina zice ; hai noroc si mii de salve . Capitanul de la cavalerie zice ; hai noroc si mciuca calului. La rindul lor nevestele zic la fel . Dar sotia lui capitanul de la cavalerie pe nume de Ghita ,sa fie doamna zice ; Hai noroc si ce a zis Ghita . Tot la fel saluta si cel din poza .

    RăspundețiȘtergere
  3. ce se va intampla cu echipa , vor fi ceva schimbari?

    RăspundețiȘtergere
  4. sa ia sucuri energizante de la steaua . Nemti aveau ciocolate care le dadea la toti soldati , din care si unchii mei au mincat cind erau in gazda la ei . Cind avea nevoie de ceva cumpara cu lei romanesti , adusi de la matrita diviziei . Iar cind termina bani se mai duceau si luau alti . La fel ca EUROII din zilele nostre .

    RăspundețiȘtergere