vineri, 26 iulie 2013

VARZĂ A LA CLUJ - "SPECIALITATEA" LUI DULCA LA MEDIAŞ

Gaz Metan Mediaş are cel mai dezastruos început de campionat, de la revenirea în Liga I, vineri seara echipa pregătită de Cristian Dulca suferind şi cea de-a doua înfrângere (din tot atâtea meciuri susţinute) în faţa unei alte nou-promovate, FC Botoşani (scor 1-2). Şi are respectivul parcurs pentru că la timonă se află cel mai "penal" antrenor, depăşit fiind poate (în contraperformanţe), de către un alt antrenor venit de la Cluj, Stelian Gherman. Într-o seară de-a dreptul neagră, cu un rezultat recunoscut ca fiind unul ruşinos, inclusiv de Cristi Dulca, am aflat - de la membri din Comitetul Director al clubului - că Eric şi Breeveld (în jurul cărora fusese construită echipa în actualul sezon) au fost vânduţi gratis la Pandurii Tg. Jiu, pentru că cei 500.000 de euro n-au intrat nici până astăzi în cont, deşi termenul limită fusese stabilit pentru miercuri, 24 iulie. Şi tot aceleaşi surse susţin că din ordinul ministrului Niţă, bugetul echipei a fost diminuat cu 25 de procente. De menţionat că omul care gestionează tot acest dezastru, Ioan Horoba a plecat la pauza meciului dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani, tocmai pentru ca spectatorii - care deja au început să scandeze "demisia" - să nu-l umple de...respect!

2 comentarii:

  1. N-au virat banii Pandurii.Si se pare ca Parvulescu a facut un show de zile mari cand a venit la club cu oferta.Acum cand sa plateasca si-a inchis tel

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu fie exchipa varza , ce treaba are bani cu jocul ? Napoleon trimetea ostasi la batalie cu stomacul gol , dupa ce cistiga ; minca , bea si ca soldati .

    RăspundețiȘtergere