joi, 18 iulie 2013

TEODOR NEAMŢU: "DEPUTATUL GHEORGHE ROMAN ARE NEVOIE DE ODIHNĂ, DUPĂ ACTIVITATEA DIN PARLAMENT, CONCRETIZATĂ DOAR ÎN...DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI!"

Teodor Neamţu (foto), primarul municipiului de pe Târnava Mare a declarat miercuri, în cadrul conferinţei săptămânale de presă că, la Mediaş vor fi amenajate două noi sensuri giratorii, ambele în valoare de 1.150.000 lei şi cu termen de execuţie 16 noiembrie 2013. Primul dintre ele va dirija circulaţia la intersecţia străzilor Academician Ioan Moraru, Honterus, Titulscu şi Brâncoveanu, iar cel de-al doilea va fi "plantat" pe "variantă" (străzile Gării şi Titus Andronic). Edilul-şef al Mediaşului a adus la cunoştinţa opiniei publice faptul că parcul din Orăşelul Copiilor a căpătat o nouă faţă, prin investiţia de un milion de lei ce ar fi trebuit finalizată în 1 decembrie 2013. Ultima parte a conferinţei a fost dedicată de către primar, deputatului Gheorghe Roman despre care a spus că "fiind vacanţă parlamentară îl voi lăsa să de odihnească, pentru munca intensă şi laborioasă, depusă în Parlament. Domnia-sa a făcut parte din grupul celor 93 de parlamentari care au avut o singură intervenţie în forul legislativ al ţării, atunci când a depus jurământul!"

Un comentariu:

  1. bravo , a distrus si locul de munca , lasind in paragina tot , inseamna autodistrugere ,implozie controlata , adevarat comunist . Singurul lucru bun ar fii amenajarera Tirnavei, malurile alei pietonale si de agenament , recreere .

    RăspundețiȘtergere