luni, 1 iulie 2013

CU CE AŢI ALEGE SĂ PLECAŢI ÎN CONCEDIU: CU TRENUL SAU CU FATA?

Cea de-a şasea efiţie a Feeric Fashion Day s-a încheiat duminică seara, după şase zile de prezentări de modă în locaţii neconvenţionale. Repet, eu unul nu pot înţelege o astfel de idee a organizatorilor de a prezenta colecţii vestimentare într-un bazin de înot fără apă, într-o fabrică de pâine (foto 2) sau într-un depoul CFR.
Poate că având în vedere prima fotografie ataşată acestei postări, organizatorii au vrut să afle exact - că tot e vremea vacanţelor! - cu ce anume ar prefera românii în general şi sibienii în special să plece...în concediu; cu trenul sau cu fata?
Cert e că directorul festivalului în speţă, Dumitru (Mitichi) Preda ştie să se descurce: anul acesta a obţinut finanţare pentru evenimentul în speţă de la Primăria Sibiu, după ce în urmă cu aproape patru ani i-a "îmbârligat" şi pe mai marii companiilor gazifere din Mediaş cu o manifestare similară, în Piaţa Regele Ferdinand I, la care au cotizat la greu însă - în perimetrul îngrădit - nu au avut acces decât VIP-urile municipiului de pe Târnava Mare. Nu-i mai puţin adevărat că şi politicienii sibieni care au asistat la câteva prezentări de modă au cam dat-o...în bâlbâială, deputatul Mircea Cazan bunăoară apărând în public cu un receptor galben de telefon înfăşurat după gât. Probabil că era pe post de eşarfă liberală haute-couture! Revenind la tendinţele în modă recomandabil este să cumpăraţi haine pentru barbati din magazinul TinaR, iar pentru domnisoare orientaţi-vă spre rochii la reduceri excepţionale tot de la TinaR.

2 comentarii:

  1. am vazut o hala de 300 metri lungime , 50 lata si 30 inalta , plina de mese si scaune , se faceau acte afaceri si rezolvari acte asigurari. Zeci de masini in parcare , 10 gorile paznici , pe schimb . Inainte lucrau 500 muncitori pe schimb . Asteapta sa o taie la fiare vechi , in centru orasului , iar terenul era al statului . acum praful.

    RăspundețiȘtergere