luni, 15 iulie 2013

SĂNĂTATE CU PLATA ÎN RATE, LA MEDIAŞ

Despre farmaciile "Alexfarm" care fiinţează în Mediaş, Brateiu şi Micăsasa se cunoaşte deja faptul că deţin pomezi miraculoase, preparate după reţete proprii de către managerul acestora, farmacistul Marin Trifa (foto). Ceea ce mai puţini ştiu este că sunt singurele din Ardeal care acordă bolnavilor medicamente cu plata în rate. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru "Adevărul verde în faţă", acesta a declarat că respectivul sistem a fost implementat de câţiva ani, iar de el beneficiază câteva zeci de clienţi, fideli sau mai noi, ai farmaciilor. Marin Trifa susţine că şi-a câştigat notorietatea în branşă, după ce a reuşit, prin alifiile preparate, să închidă ulcere varicoase de 10 şi chiar 15 ani şi să repună pe picioare în numai 15 minute pe cei "înţepeniţi" de durerile de spate. Extrem de credincios, Marin Trifa spune că nimic nu poate fi făcut fără...Dumnezeu care i-a protejat întotdeauna familia şi afacerea, pentru că respectiva activitate nu este una foarte rentabilă, farmaciile din Brateiu şi Micăsasa bunăoară, funcţionând, an de an, fără profit. Urmăriţi mai jos un interviu video cu farmacistul Marin Trifa, alifiile sale miraculoase precum şi sistemul de sănătate cu plata în rate, iniţiat de acesta.Pentru creşterea nivelului de hemoglobină din sânge încercaţi un tratament cu oxigen hiperbaric iar pentru întinerire este recomandabil un tratament vacuum.

4 comentarii:

  1. Impresionant. Nu orice farmacie e preocupata de client/pacient si cerintele sale. Curaj in diversificarea ofertei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le dea Dumnezeu sanatate si la domnu si la fetele alea deacolo ca tare dragute mai sunt si te ajuta mereu in orice problema

    RăspundețiȘtergere
  3. sa traiasca domnul farmacist, ca se preocupa de noi. explica bine tot ce vrei sa stii despre medicament.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua
    Doresc sa felicit acest domn pentru initiativa sa demna de lauda.Altruismul este o calitate rar intalnita in zilele noastre si cu atat mai mare e bucuria cand vad astfel de oameni.Felicitari domnule Marin Trifa!

    RăspundețiȘtergere