miercuri, 31 iulie 2013

PRIMARUL MEDIAŞULUI VREA "BIG BROTHER" PESTE TOT ŞI RIDICAREA MAŞINILOR STAŢIONATE NEREGULAMENTAR

Teodor Neamţu, primarul Mediaşului vrea să instituie ordinea în municipiul de pe Târnava Mare, motiv pentru care, miercuri, în cadrul conferinţei de presă a anunţat măsuri fără precedent împotriva şoferilor care staţionează cu maşinile în locuri nepermise, precum şi pentru vandalii oraşului, care anul trecut au adus prejudicii de peste 60.000 de lei. Peste măsură de afectat pentru distrugerile din Orăşelul Copiilor, acolo unde tocmai s-a investit peste un milion de lei în aparate de joacă şi mobilier urban, edilul-şef al Mediaşului a anunţat că se va ocupa de punerea la punct a unui sistem de supraveghere cu camere video montate în toate cartierele de blocuri din oraş, vizate fiind şi alte locuri publice. Legat de fluidizarea circulaţiei, pe lângă proiectul de construire a unor parcări pe locul fostelor centrale termice dezafectate, municipalitatea - prin SC Gospodărie Comunală SA - intenţionează achiziţionarea unui utilaj de ridicat maşinile care staţionează neregulamentar pe domeniul public.

2 comentarii:

  1. o socoteala simpla ; 2000 lei salariu pe luna un lampas , a 12 luni pe an = 24 000 lei lei pe an . 10 oameni a 24 000 - 240 000 lei pe an . O camera 500 lei . De 240 000 lei cumperi 480 camere supraveghere . Dar sa pastreze arhiva 2 ani . Eu am spus de camera de supraveghere de la un magazin dupa 4 luni , iar criminalistul nu stia si nu aflase ca exista acolo . SUCCES la montare , dar trebuie omologate , alfel avocati au de lucru .

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le vopseasca ceva special sa nu se confunde cu cele din Vitro ale bagabontilor si la 100 metri de locuintele celor 5-6 politisti , plus alti SIMBRIASI ai statului . Sau la sibiu pe strada , visavis de ei . Succes DOMNULE PRIMAR !

    RăspundețiȘtergere