luni, 22 iulie 2013

IATĂ FOTOGRAFIA ÎN CARE L-AM SURPRINS PE HOŢUL CARE MĂ FURA!

La rugăminţile fiicei mele am acceptat, luni la prânz, să-i fac acesteia un shooting (foto 1) în Parcul "Astra" din Sibiu. Săptămâna trecută tocmai schimbase prefixul (a împlinit 10 ani) motiv pentru care, cu banii obţinuţi i-am lăsat plăcerea de a-şi alege singură, în fosta Capitală Culturală Europeană, cadoul dorit şi potrivit. După ce - tipic feminin - a colindat prin mai multe magazine, în final s-a decis pentru o pereche de încălţări de gală. Mândră nevoie-mare de achiziţia făcută, a hotărât apoi să se distreze puţin, apelând la "fotoreporterul" de serviciu al familiei pentru câteva instantanee în Parcul "Astra". Punctul de atracţie l-a reprezentat fântâna arteziană, unde am "tras" câteva "cadre". Luată de val, nici nu şi-a dat seama când a abandonat borseta în care avea 95 de lei pe o bancă din imediata apropiere a fântânii.
Câţiva pensionari ne-au alertat imediat că un tip cu un tricou închis la culoare şi în dungi a sustras borseta fetiţei şi s-a făcut nevăzut, în pas alergător. N-aş fi crezut însă că semnalmentele hoţului le voi avea chiar în camera foto digitală cu care făcusem shooting-ul (foto 2). Din păcate acestea nu prea mi-au fost de folos, pentru că reprezentanţii poliţiei m-au înştiinţat că o eventuală plângere din partea subsemnatului n-ar putea conduce la prinderea infractorului, căci astfel de dovezi nu prea sunt luate în considerare. Finalmente, chiar m-am bucurat că "organul" nu m-a amendat pentru tulburarea liniştii...hoţilor de buzunare care îşi fac veacul în respectivul parc sibian ori pentru neglijenţă în "serviciu"!!!

Un comentariu:

  1. trebuia prins , ii spui hotului te rog stai asa , sa aduc 3-4 martori din vecini, nu ave-ti aparatul omologat , fotografiat pe spatiul public si fara aprobare , calomnie , trebuie adus un procuror ,facut proces verbal la fata locului si daca vrea si daca are loc in arest , si etc..... mai bine ii pune-ti o sticla de votca umpluta cu acid de baterie .Mie mi-au spart ei cauciucurile , si dupa 4 luni un criminalist omologat , nascut in oras , nu stia ca exista camera de vederi la 50 metri . Asa sa le ajute dumnezeu .O cunostinta care a facut numai rau in viata , ia nascut fata , dar doamne fereste , copilul este bolnav grav . Acum toata familia se chinuie , se roaga toti si tine posturi bisericesti mai mult decit popa .O femeie din oras , a jurat strimb . Dupa citeva luni ia cazut un copil , din pom , untr-un par si a fost grav . toate babele ii spuneau , vezi ce ai facut , te-a blestemat dumnezeu .Iar unii ziceau in cor ; nu fac asa ceva , am copii , familie si ma bate dumnezeu sefu !

    RăspundețiȘtergere