marți, 30 iulie 2013

APARTAMENTE DE LUX LA CHEIE, LA UN CLICK DISTANŢĂ!

Deşi piaţa imobiliară din România a cunoscut, în ultima vreme, un oarecare regres, atunci când vine vorba de o ofertă de nerefuzat, apar, în mod inevitabil şi clienţii. Oare cine nu şi-ar dori să locuiască în Capitală, într-o zonă "bună" a Bucureştiului? Ei, bine, o familie aflată la început de drum, are o astfel de şansă graţie complexului rezidenţial care asigură vanzari apartamente 2 camere. Practic cu un singur click poţi obţine nu doar informaţiile necesare despre apartamentul de vis ci, efectiv, casa mult dorită. Una dintre cele mai bune oferte în acest sens este reprezentată de apartamentul cu două camere, complet utilat şi finisat, cu o suprafaţă construită (inclusiv terasa) de 84 m.p.
Apartamentul se remarcă prin bucătărie deschisă de 9 m, un dormitor spaţios de 17 m şi un spaţiu de depozitare, intregul ansamblu (inclusiv baia) dispunând de un finisaj modern, de calitate. Apartamentul are centrală termică individuală, aer condiţionat, iar bucătăria este dotată cu produse electrocasnice cu mărci de prestigiu (maşină de spălat vase, maşină de spălat rufe, combină frigorifică). Prin vanzari apartamente 2 camere bucureşti mai poţi beneficia de parcare, spaţii verzi, securitate. Ar mai trebui spus că respectivele apartamentele din zona Dristor - Baba Novac sunt luminoase, cu balcoane spaţioase având balustrada din sticlă laminată şi inox. Finisajele interioare includ parchet laminat triplu stratificat, gresie şi faianţă (în hol, bucătărie şi baie), geamuri termopan, uşă metalică la intrare. Coridorul comun unde sunt amplasate ghenele are pardoseală izolată fonic, finisate cu materiale moderne.

Un comentariu:

  1. luati apartamente in dristorului , pe vechiul amplasament al fabrici unirea tesatorie , unde lucra 5000 femei . La 15 metri vezi in dormitor la vecinu . Sa terminat de 2-3 ani si ocupate 15-20 la suta . aglomeratie 100 la suta , masina parcata la 1 km. , cer liber . In perimetru de 500 m pe 200m sint apartamente cit suprafata Mediasului .Poluare 1000/ 100.

    RăspundețiȘtergere