duminică, 3 august 2014

TIPIC PENTRU PSD ŞI LA MEDIAŞ: SENATORUL VIOREL ARCAŞ ÎNCEARCĂ DETURNAREA ATENŢIEI OPINIEI PUBLICE DE LA GRAVELE SALE PROBLEME ŞI AMENINŢĂ CU PROCESE!

Preşedintele PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş, a decis, sâmbătă dimineaţa, după ce a lecturat şi "episodul" la zi din "Adevărul verde în faţă", să rupă tăcerea, organizând o conferinţă de presă la care, temându-se în mod evident de întrebările incomode ale administratorului blogului de faţă, a evitat să-l invite şi pe acesta! Cel mai fierbinte şi aşteptat subiect al conferinţei, cel legat de "cazul Eugen Grozav", a fost printre ultimele abordate la întâlnirea cu reprezentanţii presei obediente. După modelul deja patentat de "bunicuţa" Ion Iliescu, senatorul Viorel Arcaş a început cu o marotă, menită a deturna atenţia opiniei publice de la adevăratele şi gravele sale probleme din partid şi anume că medieşenii vor referendum pentru demiterea primarului Teodor Neamţu. Explicaţia acestei ieşiri publice a parlamentarului sibian rezidă în faptul că, probabil, în "laboratoarele" partidului s-a "copt" deja varianta de rezervă, Teodor Plopeanu - primar, Ilie Laţa - viceprimar! Altfel, după ce administratorul blogului "Adevărul verde în faţă" a primit ameninţări similare de la tot soiul de anonimi, Viorel Arcaş a anunţat ritos că îşi rezervă dreptul de a-l acţiona în instanţă pe Eugen Grozav, "care m-a acuzat că am orchestrat ce s-a întâmplat la SC Gospodăria Comunală SA, trebuind să dovedească acele afirmaţii". Efectiv e vorba de acelaşi tupeu ordinar caracteristic dintotdeauna social-democraţilor dâmboviţeni. Nu, domnule senator Viorel Arcaş, nu-i cereţi lui Eugen Grozav să-şi dovedească afirmaţiile ci încercaţi dumneavoastră să dovediţi opiniei publice că n-aţi avut niciun interes în a-i promova şi a-i susţine pe Teodor Plopeanu şi Ilie Laţa! În contextul în care unul dintre sloganurile de campanie electorală ale partidului a fost acela "la vremuri noi, oameni noi", ce argumete puteţi aduce în favoarea menţinerii pe poziţii eligibile pentru Consiliul Local, a unui "moşneag" de peste 70 ani (Ilie Laţa), ori a unui ex-primar al Mediaşului (Teodor Plopeanu) probabil cel mai slab de la Revoluţie încoace, care pur şi simplu nu-şi mai justifica prezenţa în prim-planul politicii locale, după accidentul vascular-cerebral suferit?!!! Tocmai pentru că asupra celor doi colegi de partid pe are i-aţi promovat şi susţinut, a fost aruncată "anatema" de către DNA, "Adevărul verde în faţă" consideră drept o obligaţie morală, demisia dumneavoastră din funcţia de preşedinte al PSD Mediaş! A susţine de fiecare dată, în momente "fierbinţi" că "nu ştiu, nu cunosc, n-am văzut, n-am auzit" nu este altceva decât o dovadă de infantilism politic! Până una, alta, consider că este necesară o întâlnire-dezbatere, în prezenţa întregii mass-media interesate, între Viorel Arcaş şi Eugen Grozav, care ar putea clarifica definitiv "nebuloasele" din PSD Mediaş!!! (Sursa foto:google.ro/trucat)

2 comentarii:

  1. Singurul lucru de care poate fi acuzat senatorul este ca l-a tinut prea mult in partid pe acest individ. Trebuia sa-l dea de mult afara pe acest director somer:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Gresit doamna, au stat impreuna prea mult in PSD (ca de altfel si alti). Dar aceasta este bine pentru politicul mediesan, nu. Acesta este PSD-ul.

    RăspundețiȘtergere