vineri, 15 noiembrie 2013

SENATORUL PSD VIOREL ARCAŞ: "LA MOŞNA, OAMENII AU FOST MANIPULAŢI ÎN MOD GROSOLAN!"

Liderul PSD Mediaş, senatorul Viorel Arcaş, a prezentat vineri la prânz, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul vizitei de săptămâna trecută a celor 40 de parlamentari social-democraţi, în frunte cu liderul de grup din Senat, Ilie Sârbu. "Ca politician şi parlamentar medieşean, am militat şi militez pentu ru binele municipiului şi al locuitorilor săi. Tocmai de aceea am încercat să le prezint colegilor din Senat, la faţa locului problemele Mediaşului. Aşa au putut afla, în urma unei expuneri profesioniste din partea unui gazist, Dumitru Chisăliţă că fracturarea hidraulică nu reprezintă nicidecum un procedeu periculos, pentru că prin acelaşi procedeu se obţin şi gazele naturale. S-a făcut mult caz pe această temă după ce a fost depus la parlament un proiect de hotărâre din partea unui medic de la Spitalul de Urgenţă, Cojocariu, prin care se solicita interzicerea respectivului procedeu pe teritoriul României. Oamenii pot şi foarte uşor manipulaţi atunci când nu au cunoştinţe de specialitate. E şi cazul de la Moşna, acolo unde un localnic, Willy Schuster a sechestrat în mod abuziv utilaje ale unei firmei de prospecţiuni care, chipurile, ar fi căutat în zonă gaze de şist. Timp de doi ani, firma de prospecţiuni în speţă a lucrat în comuna Bazna şi absolut nimeni nu s-a mai sesizat. Gaze de şist nu există în Transilvania ci doar în zona Moldovei, cu extensie spre Ucraina. La fel stau lucrurile şi în cazul Roşia Montană. Oamenii continuă să fie manipulaţi, să protesteze deşi de multe ori nu cunosc nici ei motivul. Oricum, dreptatea nu se face precum în Moşna, cu toporul în mână şi cu preotul îndemnându-i pe enoriaşi nu la rugăciune ci la răzmeriţă. În curând va intra în vigoare Legea Minelor, iar atunci vor fi reglementate legal respectivele exploatări de minereuri. Legat de Mediaş mă declar satisfăcut că se va începe construirea centurii ocolitoare şi că, Romgaz-ul şi Transgaz-ul nu vor fi mutate niciodată la Bucureşti, senatorii şi miniştri prezenţi la Mediaş înţelegând că doar aici sunt adevăraţii specialişti în domeniu. În altă ordine de idei vreau să remarc şi prezentarea făcută de primarul Teodor Neamţu cu care am convingerea că va exista o colaborare fără fisuri pentru binele oraşului. Evident că nu vom abandona lupta politică însă o vom lăsa pentru campania electorală fiind foarte posibil să luăm unul-altuia locul, în viitorul mandat", a încheiat Arcaş. Aşadar, parlamentarul medieşean a ajuns la aceeaşi concluzie avansată cu câteva zile în urmă de "Adevărul verde în faţă": manipulare ordinară a locuitorilor din Moşna de către un lider local, Willy Schuster, sub pretextul încălcării proprietăţii! Iar acum îmi permit să întreb şi eu aşa cum m-au întrebat (de fapt m-au afurisit) unii cititori: cine vă plăteşte domnule Willy Schuster, francmasoneria?

3 comentarii:

  1. Daca nu ar fi refuzat invitatia la acea "Masa Rotunda", poate nu mai cadea in ridicol...

    Inca nu exemplu clar ca politicienii sunt sub nivelul mediu al unei societati!

    http://www.youtube.com/watch?v=aXPrDBbjxvI

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))
    incredibil ce prostie...mare cat casa.
    am senzatia ca politicienii din ziua de astazicuta sa prina cu oric epret un glonte intre dinti. ma intreb cand vine vremea sa ia lumea atitudine...macar sa-i scuipe pe strada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca a le aduce la cunostinta localnicilor drepturile constitutionale si riscurile la care se supun este manipulare atunci acest lider local al PSD este TRADATOR DE TARA !!!
    A fost acest politician ales se spune din voturile poporului sa vb cu oamenii la Mosna, la Alma Vii unde s-a detonat explozibil langa casele oamenilor in intravilan, unde au intrat masini grele cu vibratoare seismice de mare magnitudine si unde oamenii au iesit speriati din case care erau gata sa se prabusasca ? Unde este manipularea? Va spun eu .... in vorbele otravite a acestui PSD-ist murdarit cu bani care vrea doar sa subjuge acest popor si populatia neajutorata care a iesit in fata camioanelor cu copii in brate sa opreasca dezastrul ! Doamne iarta-l si da-ne noua puterea sa ne privim in ochi , sa ne spunem adevarul , adevarul care ne va elibera !

    RăspundețiȘtergere