luni, 11 noiembrie 2013

4 SFATURI IN ALEGEREA UNOR CLAPARI SKI POTRIVITI

Sezonul sporturilor de iarna se apropie din ce in ce mai mult, de aceea trebuie sa va pregatiti din timp cu un echipament corespunzator. Este important ca hainele si accesoriile specifice sportului practicat sa va ofere protectie maxima si caldura, pentru a va bucura din plin pe partie. Inainte de a achizitiona o pereche de clapari ski, trebuie sa va asigurati ca investitia este cea mai potrivita pentru voi. Iata 4 lucruri de care sa tineti cont in alegerea unor clapari ski:

1. Apelati la un magazin specializat pentru a cumpara claparii

Nu orice magazin ofera articole sportive profesionale pentru sezonul de iarna. De asemenea, nu va recomandam sa va achitionati produse de la magazinele din statiuni, deoarece de cele mai multe ori nu veti gasi ce va doriti, iar preturile vor fi mai mari. SportAddict va ofera modele de clapari ski pentru orice membru al familiei, in functie de nivelul de performanta. Va invitam sa consultati oferta noastra doar cu un singur click!

2. Tineti cont in principal de marime

In primul rand, achizitionati clapari ski in functie de marimea piciorului. Este important ca laba piciorului sa umple in totalitate claparii, pentru a oferi siguranta. Ciorapii pe care-i purtati au si ei un rol important in alegerea claparilor potriviti. Astfel, alegeti o pereche de ciorapi usori si subtiri, in care sa va simtiti cat mai confortabil. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca doar dupa 4-5 zile de schiat claparii se vor adapta in functie de forma piciorului.

3. Rigiditatea este importanta pentru clapari

Claparii se aleg in functie de nivelul de experienta si performanta al skiorului respectiv. Acestia trebuie sa ofere skiorului libertate de miscare, pentru a se aventura cum trebuie pe partia de ski. Cu ajutorul unor clapari ski potriviti, performanta skiorului va fi mai buna pe partia de zapada. Astfel, o pereche de clapari ski tari se adreseaza profesionistilor, deoarece vor oferi mai multa eficienta in miscarile de pe partie.

4. Confort maxim pe partie

Pentru adulti sau copii, claparii ski se vor adapta in functie de anatomia piciorului datorita constructiei speciale. Claparii ar trebui sa ofere rezistenta termica la temperaturi scazute si sa stea cat mai confortabil pe picior atunci cand sunt legati. Pe langa claparii desponibili in magazinul nostru online iti mai recomandam sa vezi si ochelarii schi uvex pentru vizibilitate optima. Aceste sfaturi va vor ajuta sa alegeti echipamentul potrivit si sa va distrati la maxim pe partia de zapada! Spor la distractie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu