luni, 4 noiembrie 2013

MOTOCICLIŞTI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ VIN SĂ-L CONDUCĂ PE ULTIMUL DRUM PE TÂNĂRUL UCIS LA MEDIAŞ DE UN AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT!

Tragedia de la Mediaş, consumată sâmbătă la prânz, pe un drum "banal" din cartierul Vitrometan, în urma căruia şi-a pierdut viaţa Adrian Stupar (foto 1), un tânăr de numai 21 de ani a impresionat profund comunitatea pe două roţi de pe internet, care a deschis un topic în care au fost exprimate regrete dar şi opinii în legătură cu cumplitul accident (foto 2).
Mulţi dintre aceştia şi-au exprimat intenţia de a veni la Mediaş pentru a-l conduce - miercuri la ora 13 - pe ultimul drum pe nefericitul tânăr pasionat de motoare. De altfel şi localnicii şi-au manifestat solidaritatea cu familia îndoliată, depunând sute de lumânări şi flori la locul tragediei. Dincolo de speculaţiile care s-au făcut, legate de starea tehnică a motocicletei, de calitatea căştii de protecţie şi de viteza cu care se deplasa la momentul impactului, rămâne incredibila decizie a magistraţilor de la Judecătoria Mediaş, de a-l cerceta pe şoferul autoturismului ucigaş, un Ford Escort vişiniu, în stare de libertate. Aceştia au apreciat că şoferul de 52 de ani nu reprezintă un pericol social chiar dacă a ucis un om, a rănit grav un altul, dar mai ales a circulat cu un autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare. Probabil că magistraţii i-au şi restituit acestuia permisul de conducere, pentru a face rodajul maşinii pe care omul vrea să o înscrie cândva în circulaţie!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu