marți, 3 ianuarie 2017

FOSTA SECRETARĂ A PRIMĂRIEI MEDIAȘ, VIITOR PREFECT DE SIBIU?

Deși noul guvern nu a fost încă validat de parlament și nici "uns" de către președintele Klaus Johannis, se vorbește deja cu destulă insistență despre debarcarea iminentă a unor prefecți și instalarea noilor reprezentanți ai executivului în teritoriu. Una dintre cele mai mari surprize, ar constitui-o, potrivit unor surse extrem de credibile, numirea în funcția de prefect al județului Sibiu, a fostei secretare a Primăriei Mediaș, Maria Minea (foto: Nova TV), care ar urma să îl înlocuiască pe Cristian Roman. Asemenea PNL și partidul care a câștigat alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 (PSD) agreează numirea unui "specialist" în fruntea respectivei instituții, având în vedere că atât Cristian Roman cât și Maria Minea nu au fost sau nu sunt membri formațiunii politice aflate la guvernare. Se pare că în această probabilă mutare contează foarte mult cuvântul senatorului Viorel Arcaș, aflat în relații excelente cu președintele PSD Liviu Dragnea, cel care a "întors armele" împotriva ex-președintelui organizației județene Sibiu a PSD, Ioan Cindrea, care se autopropusese pe loc eligibil pentru camera inferioară a Parlamentului României. Materializată, mutarea în speță, ar da serioase frisoane unor aleși, aflați cândva pe val dar cărora între timp le-a căzut guvernul!

2 comentarii:

  1. O dus o viata buna la noi la Medias, la primarie, si acum pleaca din oras, asta no dat 2 bani pe orasul asta, o interesato postul de secretara, acum ca o venit Gh. Roman o facut curatenie la primarie si acum pleaca la SB, cei pasa ei de Medias! Trebuia data de mult afara impreuna cu Neamtu! Nici pe Neamtu nu lam mai vazut de mult, prosbil sa fi plecat si el din oras, ca fiuso cu Audiul albastru e plecat de anul trecut din primavara anului trecut, la Cluj.
    Ce-i pasa lui Neamtu si dnei Minea de Medias! Astia nu dau 2 bani pe orasul asta, desi erau in functii de conducere. Acum nu mai sunt medieseni, iubitori de oras natal? (desi neamtu s-a nascut in VAslui)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum i s-a facut "vânt" de la primarie, a si plecat la Sibiu! Ce-i pasai ei de oras, cei pasa de Medias, daca nu mai lucra la primarie! DAr o anuntam pe dna Minea ca sunt destule locrui libere in Kromberg la bandă, în Kaufland la aşezat marfă pe rafturi! Ce, numai la birou ii place?

    Cum de nui mai place ei in Mediaş? Si ea si fata-sa au disparut din oras. Ea la Sibiu, si fata-sa in Germania!!! Păreau mari iubitoare de acest oras, si uite cand nu au mai ajuns la ciolan cum au părăsit Mediaşul! N-a dat niciodata 2 bani pe Medias, această excroaca!

    RăspundețiȘtergere