luni, 9 ianuarie 2012

BÂRFA SĂPTĂMÂNII (2) - INTERLOP MEDIEȘEAN SALVAT DE PUȘCĂRIE DE VIP-URILE CARE AU TRECUT PE LA BORDELUL SĂU?

Horațiu Benchea este un interlop din Mediaș, mai puțin cunoscut în oraș (datorită aparițiilor sale publice mult prea discrete) însă cu afaceri dintre cele mai dubioase. Patronul unui restaurant-pensiune, în numele căruia a contractat un credit bancar de aproape o jumătate de milion de euro (însă niciodată restituit), medieșeanul a pus bazele singurului salon de masaj erotic din municipiul de pe Târnava Mare (Passion Masage) care a funcționat timp de doi ani în strada Plevnei nr. 21. În fapt stabilimentul a fost un bordel în toată regula, la care s-au perindat - în calitate de clienți - oameni cu greutate din oraș, începând cu magistrați, polițiști, medici și terminând cu funcționari publici. Psedomaseuzele salonului său erotic erau aduse din Tg. Mureș, fiind exploatate sexual de către apropiații patronului care, cică ar mai fi avut și prostul obicei de a filma (cu camere video ascunse) atât prestațiile angajatelor cât și "reacțiile" clienților. Iar una dintre respectivele manifestări a fost atât de violentă încât a dus la internarea în stare de comă a unei angajate care refuzase propunerile perverse ale unuia dintre clienții importanți ai bordelului. Incidentului cu pricina a dus la "evaporarea" bruscă a lui Horațiu Benchea. Deși trimis în judecată pentru evaziune fiscală și având interdicție de a părăsi țara, patronul stabilimentului a reușit (se pare, cu complicitatea autorităților) să fugă în străinătate, stabilindu-se taman la Londra. Acum, bordelul din strada Plevnei nr. 21 a fost scos la vânzare, proprietarul său din Sighișoara, Eduard Lorincz solicitând 59.000 de euro pentru perfectarea tranzacției. Chestionat în legătură cu motivele care l-au determinat pe acesta să vândă luxoasa vilă la un preț cu mult sub cel al pieței, acesta a recunoscut telefonic, după ce, asemenea oricărui client, mi-am declarat interesul de a achiziționa locația în speță, că dorește să scape cât mai repede de imobilul care i-a pricinuit destule neajunsuri. "Atunci când am aflat ce anume activități se desfășurau în locația închiriată lui Horațiu Benchea, i-am cerut acestuia, în mod imperativ, să părăsească imobilul. Mi-a spus că, în câteva zile v-a părăsi nu doar casa ci și țara, lucru care de altfel s-a și întâmplat", a spus Lorincz.

27 de comentarii:

  1. Horatiu a intrat in insolventa din cauza restaurantului pe care il avea.Daca vrei barfe boma scrie despre relatia amoroasa dintre Valer Blaga si sefa de la Finante (Burzo)amandoi casatoriti.Burzo l-a ajutat ilegal pe Blaga sa nu dea faliment.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesantă "bârfa". Vă aștept. eventual. cu mai multe detalii pe adresa de e-mail adevarulverdeinfata@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Burzo fiind femeia trecuta bine de 50 ani?
    Sau cel putin asa pare....

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai bine v-ati informa intai, apoi puteti sa va dati si cu parerea...ce sa zic...mare ziarist..

    RăspundețiȘtergere
  5. se poate stii care este sursa acestei stiri bomba?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru toți foștii, actualii și viitorii contestatari ai conținutului prezentului blog: "Adevărul verde în față" este o pagină personală care nu e deloc obligatoriu să se supună regulilor deontologiei jurnalistice. Cu atât mai puțin e cazul rubricii "Bârfa săptămânii". Totuși, spețele prezentate sunt cât se poate de reale și într-o oarecare măsură chiar și documentate! Ca orice bârfă însă, ele au și o oarecare doză de...relativitate. De aceea oricine cunoaște mai mult despre subiectele prezentate e liber să-și exprime punctul de vedere, care va fi publicat, cu condiția ca acesta să nu jignească!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. la cum il cunosc eu pe dl. Benchea cred ca v-a dat ceva bani sa aduceti povestea pe rampa, ba chiar sa se razbune pe proprietar. am dreptate?
    altfel ce vina au oamenii ca vor sa vanda un imobil care a fost inchiriat? e ilegal sa inchiriezi case?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine mă cunoaște cât de cât, știe foarte bine că nu mă poate cumpăra nimeni, pentru că nu sunt de vânzare! Din ceea ce îmi aparține, pot vinde eventual doar blogul de față, celor cărora conținutul acestuia le stă...în gât! Pe Horațiu Benchea l-am văzut doar în fotografii, așa că nu m-a putut oferta. Personal n-am nimic împotriva vânzării oricărui imobil din România. În cazul de față m-a deranjat doar lașitatea pseudoproprietarului vilei! Precum și replicile în forță ale autointitulatei avocate!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca tot va doriti sa vb pe tema asta adica....Bordel Puf cum vreti voi sa ai spuneti avem atitea exemple in Medias care chiar cu aceast lucru se ocupa si sunt chiar multi asa zisi proxeneti care racoleaza tinere din cluburi si le duc direct la Frankfurt la munca nu stiu cum de nimeni nu se sesizeaza ca doar ai vedem toti cu ociul liber si jumate din medias stie dar nimeni nu vb priviti si voi in medias aproape toate masinile de lux cu nr de inmetr. de frankfurt si stiti la cine ma refer adica la tigani din medias care isi fac cafenele de lux isi cumpara case proprietati din bani proveniti din prostitutie lista e lunga si incepe cu frati Andrei neamuri cum ar fi Alex Tulinschi ai vedeti zilnic prin oras asa ca mai bine ati face un articol despre iei si nu despre Horatiu Bencehea care omul chiar e ok.

    RăspundețiȘtergere
  10. Horatiu e un om de nota 10 si cand a avut ocazia a ajutat cum a putut. Nu am fost prietena cu el, am fost DOAR CUNOSTINTE si cu toate astea m-a ajutat cand am avut mari necazuri. Cum puteti scrie astfel de baliverne care nu au nici urma de adevar? Documentati-va mai bine si faceti luminca in cazul unor persoane care chiar ar trebui sa fie mentionate intr-un astfel de articol...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum te-a ajutat,Dora?Te-a angajat la salonul-bordel ca maseuza?Horatiu e un om de nota 10,poate pe o scara de la 1 la 100

      Ștergere
  11. Adevarul asta este sunt o gramada in medias care se ocupa cu astfel de activitati de a duce tinere in germania pt a presta cea mai veche meserie din lume.....prostitutia dar nimeni nu se sesizeaza ma refer aici la politie etc.Iar baieti bine mersi isi fac case isi cumpara masini de lux profitind de naivitatea unor tinere care sunt duse acolo dupa care clar profitul este luat de asa numiti pesti.

    RăspundețiȘtergere
  12. ii este frica domnului Garnod sa scrie despre tiganii pesti din Medias

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am nicio reținere să scriu chiar și despre țigăncile sirene, atâta doar să am niște informații concrete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Garnod trebuie doar sa ridici antenele si sa te implici putin informati sunt destule cit sa faci un roman despre cum vrei sa ai numesti interlopi mediasului care se ocupa cu prostitutia doar ca tarimul fagaduintei pt iei se gaseste la frankfurt acolo se gasesc multe dintr-e tinerele mediasului care cu ceva timp in urma au fost angajate ale unor terase din medias sau pur si simplu alte activitati iar promisiunile pestilor de a ajunge bogate au facut din ele prostituate.

      Ștergere
  14. mare scofala atunci ca l-ai urmarit pe asta ca vrea sa isi vanda omul casa...horatiu a scapat deocamdata de gura lumii...

    RăspundețiȘtergere
  15. Hello nu va mai complicati apropo de pesti din Medias ca ori cum o sa se mai inmulteasca ca din ce se poate vedea noi nu avem politie in Medias care vedeti si voi ca se complac....cu o apa plata si o cola i-ai cumparat ....doar din cite stiu au fost si ceva plingeri de la fete legat de cei ce le racoleaza dar nimic nu sa facut.Iar acum mai nou au trecut la sociatie familiara isi duc nevestele la frankfurt e mai sigura afacerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul anonim de ce nu scrieti dumneavoastra ce stiti sub un nume? De ce anonim ? Cred ca va este mai degraba frica dumneavoastra decat domnului Girnod.

      Ștergere
  16. BINE CA MACAR E CHIPES IN POZA ;))...DACA S-A DESCURCAT SI A FUGIT DIN TARA BRAVO LUI...ASA TARA...ASA LEGI...ASA HOTI...IAR TIGANII NU RACOLEAZA...PACALESC,VRAJESC CA AU TALENT SI PARFUM,BANI...ETC NUMAI CALITATI PT FOMISTELE DIN ZIUA DE AZI

    RăspundețiȘtergere
  17. Ar trebuii sa ne preocupam de alte lucruri mai importante cum ar fi : ORASUL NOSTRU AJUNGE SAT IN CURAND !Sa vedem de strazi sa vedem ce se intampla cu toate taxele si impozitele ce le platim nu sa stam aici sa observam ce face X SI Y ca sigur nu ne dau mancare .
    Nu cred ca este important cum si de unde avem bani. Sa imi zica mie unu ca face banii in cel mai mod cinstit si eu il premiez. Sa vad curajosii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stați liniștiți că sunt colegi de breaslă care se ocupă chiar numai cu d-astea! Dar nu e obligatoriu să facem parte cu toții din aceeași "turmă". Ca o constatare, eu cred că "indicațiile prețioase" de mai sus, vin din partea unui politician din opoziție, despre care "prostimea" nu trebuie să știe cum și-a făcut el banii!

      Ștergere
  18. Avem atitea oameni minjiti in mediasul asta care se spala unul pe altul pe maini atitea combinati necurate care pagubeste statul roman dar nimeni nu vede nimeni nu stie nimica nu se ia nici o masura de ce nu investigati si cazurile din gaz metan conducere etc.se fac atitea afaceri ilegale mai ales cei pusi in fruntea gazului....bine mersi se iasa la pensie cu averi imense d-ul Chetan fost direct. al gazului si asa zisul asociat Remus Zagorean cu care spala bani prin firma D-ul Remus si uite asa isi fac case averi si totul pare sa fie ok

    RăspundețiȘtergere
  19. Hmmm ce articol chiar de asta v-ati gasit sa vb . care e ne important.Asa e la noi cel ce fura o gaina e pus la zid iar cel ce fura o ferma cu totul e lasat in voia soarti iar la noi aproape toti cei mai cu bani din oras sunt corupti si hoti in adevaratul sens al cuvintului ce sa mai zic d-ul Munteanu a cumparat Batul pe doi lei e si in fruntea gazului masini ,averi ,case ce nu le poti face in doua vieti de munca el le face in citiva ani si totul e ok.D-ul Piteiu ,D-ul Pusca cica cu o mica brutarie in bazna face avere asta numai el o crede a bagat bine mina in sacul gazului metan dar nici asta nu ridica semne de intrebare D-ul Bucsa iar e unul corect ce sa zic noi avem numai sfinti la conducere si voi vreti un viitor mai bun cu lupul la oi multa bafta hotia e un lucru normal pt noi.

    RăspundețiȘtergere
  20. STIMATI CETATENI AL ORASULUI MEDIAS DECE SE FACE RASISM IN LEGATURA CU INTRELOPUL HORATIOU BERCHEA PENTRU CA EL A DAT O TEAPAA DE O JUMATATE DE MILION DE EURO INTRUCIT TIGANI DIN MEDIAS LA CARE FACETI REFERIRE CA AU MASINI DE LUX SI CA SE DESCURCA IN OCCIDENT DAR NU FAC PROBLEME LA NOI IN TARA SI NU AU DAT NICI O TEAPA LA STAT. NU MAI SCOATETIL PE HORATIU BERCHEA INTRUCIT ACESTA CHIAR A AVUT UN PUFF IN MEDIAS SI AU FOST LA EL ACOLO OAMENI INFLUENTI DIN MEDIAS CUM AR FI AVOCATI POLITISTI JUDECATORI CARE PINA LA URMA LAU AJUTAT SA FUGA DIN TARA. IAR TIGANI LA CARE LEATI DAT NUMELE CA AR AVEA MASINI DE LUX SI PROPIETATI NU AU FURAT DE LA STAT CUM A FURAT HORATIU SI NU AU PREJUDICIAT STATUL ROMAN

    RăspundețiȘtergere
  21. tiganii cu cafeneaua fura statul roman ,dau gratuit cafele ,vodka ,cola,apa si asa mai departe stim cu totii ce fac ei acolo.

    RăspundețiȘtergere
  22. bai anomilor informati-va bine inaite sa vb basme...aveti probleme ca tiganii care se descurca si le merge bine...daca era un roman de 2 lei cum suntem toti romani nu se zicea nimic de el....dar no sunt tigati si no cum sa fie peste noi romanii din medias de 2 lei...eu nu cred ca oamenii astia o deranjat pe cineva..dati-va si voi nume sa stim si noi cine nu are loc de ei....

    RăspundețiȘtergere
  23. alooo ATI UITAT DE CAMATARU DE MEDIAS,MAI DEPARTE SCRIE IN CARTER

    RăspundețiȘtergere