vineri, 6 ianuarie 2012

ERIC A AJUNS SĂ LE PLÂNGĂ DE MILĂ GAZIȘTILOR CÂND DE FAPT AR TREBUI SĂ-ȘI PLÂNGĂ SIEȘI

Brazilianul Eric de Oliveira Pereira continuă să le trezească nostalgii jurnaliștilor români chiar dacă jucătorul cariocas nu mai are absolut nicio treabă cu Liga I și, impicit, nici cu Gaz Metan Mediaș. Deunăzi, acesta a fost chestionat în legătură cu soarta echipei lui Cristian Pustai, după plecările lui Hoban și Pârvulescu, iar părerea fostului component al alb-negrilor a fost cât se poate de trașantă: Gaz Metan se va bate la retrogradare! un lucru de altfel intuit cu mult înainte inclusiv de către suporterii clubului-fanion de pe Târnava Mare. Ce nu înțeleg în privința colegilor de breaslă e lipsa de interes a acestora față de foștii jucători ai medieșenilor precum Alex Curtean, Laszlo Sepsi, Gabriel Mureșsan, Dorel Zaharia, Raul Ciupe și mulți alții încă în activitate (plecați de la Gaz Metan Mediaș), care poate au și ei un cuvânt de spus pe aceeași temă. O fi fost Eric un jucător emblematic pentru gaziști dar deocamdată rămâne singurul indisciplinat care a ales să plece de capul lui de la echipa cu care semnase un contract valabil pe o perioadă e cinci ani și mai ales să spere că va scăpa nepedepsit. Singurul interes al românilor față de "trădatorul" Eric este strict legat de recenta decizie a Comisiei de Disciplină a LPF care l-a suspendat pentru 16 etape ca urmare a urmare a denunțării unilaterale a contractului cu Gaz Metan Mediaș. Într-o recentă postare pe Facebook, Eric susține nici mai mult nici mai puțin decât că "Horoba e nebun" (facsimil) și că acesta va putea evoulua fără probleme în campionatul Ucrainei începând cu prima etapă din retur. Indiferent cum stau lucrurile, Eric de Oliveira nu ar trebui nicidecum să le plângă de milă gaziștilor ci în primul rând sieși. Cu atât mai mult cu cât Karpaty Lvov (actuala sa echipă) se află într-o situație mult mai dramatică decât Gaz Metan Mediaș!

3 comentarii:

  1. KARPATY LVOV ARE MECIURI AMICALE IN ANTALYA..SI CU ECHIPE DIN ROMANIA.SUNT CURIOS DACA ERIC VA EVOLUA MACAR UN MECI!DIGI SPORT VA TRANSMITE ACESTE MECIURI..DAR NU SI A GAZULUI METAN!

    RăspundețiȘtergere
  2. azi vara daca retin eu bine erai de partea lui eric acum vad ca scri cam impotriva lui. eric a fost si va ramane un TRADATOR pervers !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa e, am fost de partea lui Eric, până când a ieșit Horoba cu dovezi (declarații și documete) și am realizat cum stau de fapt lucrurile!

    RăspundețiȘtergere