luni, 23 ianuarie 2012

BÂRFA SĂPTĂMÂNII (4) - A APELAT MITROPOLITUL ARDEALULUI LA DUMNEZEU ȘI SFÂNTUL PETRU PENTRU INCENDIEREA CLUBULUI FOSTULUI GINERE?

"Parastasul" de 40 de zile care tocmai s-a făcut clubului de fițe Liquid din Sibiu, după ce acesta a "pierit" într-un incendiu devastator (foto), n-a adus nimic nou în privința "piromanilor". Cu toate că poate fi asimilat cu un act de terorism (prin faptul că s-au folosit coctailuri Molotov pentru incendierea localului), autorii acestuia nu au fost identificați nici până în prezent. Paguba de aproape o jumătate de milion de euro pare a fi "opera" a doi mireni cu nume de...sfinți. Cel puțin așa susține fostul manager al clubului, care cu puțin timp înainte de întâmplarea cu pricina, a asistat la o discuție între patronul localului, Liviu Popa și fostul său socru, mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza. Înalta față bisericească și-ar fi prevenit ex-ginerele că-i vor veni de hac "Dumnezeu și Sfântul Petru" dacă nu va accepta să se împace cu fiica lui, Olivia, cu care are o fetiță în vârstă de 11 ani. Să fi apelat, oare, Laurențiu Streza la "oameni de bine" care - în schimbul unor avantaje materiale - au acceptat să-i servească o lecție fostului său ginere?

2 comentarii:

  1. de unde scoti frate baftele astea??? :))) si felul in cale le scrii ..nebunie curata. mor de ras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cei neimplicați în vreun fel, ăsta și este, până la urmă, rostul "bârfelor": să le lectureze și să se distreze!

    RăspundețiȘtergere