vineri, 6 ianuarie 2017

NOUL AN, VINE CU NOI SCHIMBĂRI, LA PRIMĂRIA MEDIAȘ!

După ce, în cursul anului trecut, au fost schimbați mai mulți șefi ai unor instituții-cheie din Mediaș, anul în curs debutează cu schimbări de locații. Practic, unele direcții din cadrul Primăriei Mediaș, ajung să meargă în direcții - probabil - total greșite. Spre exemplu, Direcția de Asistență Socială (foto) se va muta, în cursul acestei luni, în sediul Direcției Poliție Locală, cea care va prelua spațiul Centrului de Informare pentru Cetățeni.
Serviciul de Ecologizare va deveni direcție, își va schimba denumirea și va ocupa actuala clădire a Direcției de Asistență Socială din incinta fostei Școli de Aviație. În calitate de funcționar public îmi este absolut egal unde îmi voi desfășura activitatea, fie că e vorba de spălătorie (prima destinație a sediului Direcției de Asistență Socială!) ori de garaj (fosta destinație a sediului Direcția Poliție Locală). Surprinzător este faptul că, o clădire proiectată și amenajată de către Daniel Thellmann, tatăl actualului viceprimar al Mediașului, strict pentru asistență socială, își va afla în curând o cu totul altă destinație. Și pentru că, așa cum se spune, un om bine informat face cât doi, actualii edili ar fi "valorat" dublu dacă i-ar fi consultat măcar și pe unii dintre beneficiarii Direcției de Asistență Socială. Și mă refer aici la persoanele cu handicap care se prezintă de două ori pe lună la comisia medicală găzduită la Mediaș, în sediul Direcției de Asistență Socială.
Dacă actualul spațiu este unul multifuncțional, cel din fostele garaje ale primăriei (chiar dacă la fel de generos!) nu va mai putea satisface nevoile (cel puțin fiziologice!) pentru că dispune de o singură toaletă atât pentru angajați cât și pentru beneficiari. Iar în final, tot la capitolul "schimbări" ar mai trebui amintită Hotărârea nr. 373 a Consiliului Local Mediaș din 20 decembrie 2016 (facsimil) prin care, cu unanimitate de voturi, s-a decis ca tichetele sociale să fie acordate persoanelor îndreptățite doar de două ori pe an și nu de patru ori, așa cum fusese până anul trecut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu