sâmbătă, 19 mai 2012

PONTA S-A ȚINUT (NUMAI) DE POANTE LA MEDIAȘ

Din nou Sala Sindicatelor din Mediaș s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de medieșeni care sâmbătă după-amiază au ținut să-l vadă "în carne și oase" pe prim-ministrul României, Victor Ponta. Venit de la Cluj-Napoca, premierul a făcut o escală de o oră la Mediaș, pentru a spune câteva "glumițe" și a-i asigura pe localnici că sediile "Romgaz" și "Transgaz" nu se vor muta de la Mediaș. "Deși au aici o comoară, de ea n-au prea beneficiat medieșenii, cărora nu li s-a construit o centură ocolitoare. Doar câțiva oameni ai PD-L au fost avantajați, ei strângând averi fabuloase. Eu însă n-am de gând să mut aceste sedii la Târgu Jiu (n.a. locul de baștină al primului-ministru) așa cum Emil Boc vroia să le mute la Cluj". Poantele lui Ponta s-au referit la candidatul USL la primăria Mediaș, Eugen Moraru, "pe care nu l-aș fi susținut dacă ar fi fost comandor de marină și nu de aviație", a precizat premierul, apoi la adresa românilor "care se pare că știu mai bine ce am de făcut și-mi dau sfaturi în drumurile mele prin România", iar în cele din urmă la adresa UDMR, despre care "e bine să mai stea puțin și în opoziție, noi demonstrând deja că se poate guverna bine și fără respectiva minoritate. Mai ales că e firesc ca absolut fiecare minoritate să beneficieze de același tratament".
Ar mai trebui spus că, la prima lor întâlnire cu premierul, unii medieșeni i-au dat (tot felul de misive conținând doleanțe sau sesizări) iar alții i-au...cerut (autografe, așa cum a fost și cazul consilierului județean social-democrat, Miron Neagu-Bălașa.
În continuare aveți discursul primului-ministru de la Mediaș, căci pe cele ale antevorbitorilor acestuia (lideri locali și județeni ai USL) nu le mai postez, ei fiind efectiv "setați" pe același discurs din debutul campaniei electorale.

Un comentariu:

  1. hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , muieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere