miercuri, 23 mai 2012

SENATORUL VIOREL ARCAȘ: "DIN CAUZA STIMULENTELOR ELECTORALE E POSIBIL SĂ NU MAI RĂMÂNĂ ȘASE CANDIDAȚI LA PRIMĂRIA MEDIAS!"

Co-președinții USL Mediaș, senatorul Viorel Arcaș și George Petrescu, respectiv Eugen Moraru, candidatul alianței la Primăria Mediaș, au criticat în termen extremi de duri, într-o conferință de presă susținută miercuri la prânz la sediul PSD Mediaș, ultimele evenimente din campania electorală locală. Senatorul Viorel Arcaș a amenințat că din cauza stimulentelor și a mitei electorale e foarte posibil să nu mai rămână șase candidați la funcția de primar. "Suntem pe punctul de a obține imagini pe care le vom prezenta organelor abilitate, în legătura cu practica ilegală a candidatului independent Gheorghe Roman de a acorda tot felul de produse medieșenilor în scopul de a fi votat. Pe lângă vitamine, mici, bere și excursii, în ultimele zile au fost tăiați până și porci în cartierele cu oameni nevoiași. Inclusiv cei care au primit asemenea foloase sunt în mare pericol de a fi pedepsiți. De asemenea nu putem fi de acord nici cu faptul că publicații a doi dintre candidații la primărie, e vorba de "Monitorul de Mediaș" și de "Ziarul de Nord" sunt finanțate din bani publici, în speță de către companiile medieșene din domeniul gazifer", a spus Arcaș. Iată mai jos declarațiile integrale ale lui Viorel Arcaș, respectiv Eugen Moraru.

2 comentarii:

  1. Gheorghe Roman nu are ce cauta in aceasta campanie. Nimeni nu vede asta????? Nimeni nu vede ca "micul samurai" cumpara voturile????? Faceti ceva domnule Girnod!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTUMESC ADEV. VERDE MEDIAS SI TURNUL SFATULUI SIB.,CELORLANTE PERSOANE CARE AU AJUTAT ,AUTORITATILOR ,DEASAMENI,PENTRU RECUPERAREA DISCHETEI CD.DIN ZIUA DE 23 SEPTEMBRIE 2011 ORA 23.00 ,EFECTUATA DE FETITA MEA ,IN CARE SE ARATA STAREA REALA DUPA 5 ORE DE LA EVENIMENTUL SI DISTRUGEREA FIZICA ...ACESTA DOVEDESTE REALITATEA ,VIOLENTEI ,ASUPRA EI...ACEST LUCRU I-L OCOLEA SI SPUNEA CA NU ESTE RELEVANT ,ANCHETATORUL HERGHELIE GIANI ..SI NU A VRUT SA-L DE LA MEDICUL LEGIST DOCTOR NICOLAE OLARIU ,DIN SIBIU..NELUNDUL IN SEAMA LA RAPORT MED.LEGAL ,DIN 10 IAN 2012 ..SOCOTIND MATEMATIC SI BABESTE DE LA 23 SEPTEMBRIE 2011 PINA PE 21 MAI 2012 SINT =238 ZILE ..DE LA SIBIU PINA LA BUCURESTI SINT 300 KILOMETRI : la 238 ZILE = 1,2605042 KILOMETRI PE ZI MERGIND INCONTINU ..VITEZA COSMICA -ANI LUMINA PE PAMINT...MAI MULT NU AM PUTUT CALCULA ..DACA SE DA UTOPIC MEDICULUI LEGIST SIBIU NICOLAIE OLARIU ,DISTANTA SPITAL MUNICIPAL URGENTA SIBIU ,PINA LA DINSUL IN CABINET ,DINSUL SPUNIND CA IL I-A ,CIRCA 20 METRI TERESTRI*238 zile =0,0840338 metri PE ZI..ANI LUMINA VITEZA COSMICA SIBIU ..ACESTA TREBUIE SA-L PASTREZ IN FAMILIE ,PENTRU A VEDEA STAREA SI EVOLUTIA ,BOLII MAI DEPARTE...MULTUMESC SI RADIO MEDIAS...NU ESTE CRIMA PERFECTA ...ACESTA ESTE =FIRUL ROSU DIN FRINGHIILE CORABILOR MARINEI REGALE BRITANICE ,SECOL 16-18 ERN ..BALDOVIN MARIN ..PARASUTISTU ...MA INTREB CE SE VA INTIMPLA CU ADULTUL ,CARE A INVATAT COPII SA MINTA ??????

    RăspundețiȘtergere