marți, 22 mai 2012

UDMR A DECIS ASTĂZI VIITORUL PRIMAR AL MEDIAȘULUI!

Prin anunțul făcut astăzi de către organizația locală a UDMR, care a decis să-l sprijine la alegerile locale din 10 iunie pe primarul în exercițiu, Teodor Neamțu, se poate spune că lupta electorală s-a încheiat. UDMR a reprezentat întotdeauna un electorat stabil și disciplinat, iar ponderea etniei maghiare la Mediaș va cântări enorm în ecuația stabilirii edilului-șef ce va conduce destinele municipiului de pe Târnava Mare, în perioada 2012-2016. N-am susținut niciodată că aș fi analist politic, însă ca simplu observator al fenomenului susțin că Victor Ponta a greșit enorm sâmbătă, atunci când s-a aflat la Mediaș. Premierul României, lipsit de cel mai elementar fair-play și diplomație s-a umflat în pene, declarând cu emfază că va conduce acest guvern fără UDMR, acesta cuvenindu-se să mai stea și în opoziție. Respectiva declarație a reprezentat o gafă politică imensă mai ales în campania electorală pentru alegerile locale când lucrurile nu s-au decantat, iar alianțele încă se mai fac și se desfac. În acest fel, candidatul USL, Eugen Moraru a fost privat de posibilitatea de a mai câștiga fotoliul de primar al urbei. Despre Gheroghe Roman nici n-ar trebui să mai discutăm. Pentru el și-a manifestat intenția de susținere doar PER, o formațiune ecologică al cărei număr de membri nu însumează nici măcar o scară de bloc!

5 comentarii:

  1. Ce va mai place sa influentati opinia publica...of of...

    RăspundețiȘtergere
  2. multam... numa` asa am putem scapa de tirania ghita roman

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă aș fi avut asemenea intenții, publicam zilnic articole laudative la adresa unuia sau a altuia dintre candidați. În cazul de față însă, totul se bazează pe un raționament simplu și riguros!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Personal nu am găsit pe lista
      candidatilor nici un individ care să-mi inspire încrederea, deoarece despre actualul primar nu suflati o vorbuliţă, mă face sa cred c-ar fi favoritul dvs… nici-o problema, respect alegerea dvs.
      Interesantă totuşi rămîne campania împotriva “micului samurai” - sa fie acesta cel mai temut adversar al halitorului de iahnie ???

      Ștergere
  4. io cred ca ungurii au intuit deja care e lozul castigator!

    RăspundețiȘtergere