sâmbătă, 26 mai 2012

JUNIOARELE DIN ÎNTREAGA ȚARĂ ȘI-AU ETALAT MUȘCHII LA MEDIAȘ

Medieșenii care au avut inspirația de a veni, sâmbătă, la Sala Sporturilor pentru a urmări Campionatul Național de Culturism și Fitness n-au avut niciun motiv să regrete alegerea făcută.
A fost efectiv un regal în materie de mușchi sculptați în urma a sute de ore de antrenament de câtre cei 103 sportivi participanți, din întreaga țară, cu vârste cuprinse între 8 și 23 de ani. Aparent surprinzător, finala - la toate categoriile de vârstă - a fost dominată de reprezentante ale sexului frumos care (în fața publicului generos) și-au etalat bicepșii, tricepșii, mușchii abdominali și cei ai coapselor.
De departe cea mai mai bună sportivă s-a dovedit a fi Corina Vișan (nr. 11 din concurs), legitimată la CSȘ 5 București, recentă câștigătoare a medaliei de bronz la "europenele" din Spania. Ea a participat la categoria junioare mici (în vârstă de până la 19 ani), la categoria superioară (junioare mari, în vârstă de până la 23 ani) locul I fiind adjudecat de Bianca Colța de la CSM Reșița.
Cea mai fragedă participantă, băimăreanca Paula Andreea Șofran, a obținut primul loc la categoria de vârstă 8-9 ani. Protagoniștii întrecerii au fost însă frații gemeni Iosua și David Coman din Mediaș, care au devenit campion și respectiv vicecampion național, la categoria 70 de kg. Aceștia au fost premiați și felicitați chiar de primarul orașului, Teodor Neamțu, competiția fiind organizată de Primăria Mediaș.
Iată mai jos câteva imagini sugestive, precum și materiale video realizate cu acest prilej.

Un comentariu: