luni, 14 mai 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (18) - AZI: PÂNĂ LA URMĂ A ADUNAT DEPUTATUL SEMNĂTURILE NECESARE PENTRU CANDIDATURA CA INDEPENDENT LA PRIMĂRIA MEDIAȘ?

"Adevărul verde în față" a intrat în posesia cererilor pe care deputatul Gheorghe Roman le-a adresat municipalității pentru adunările populare organizate de acesta în mai multe puncte din oraș. Respectivele documente au fost remise încă de săptămâna trecută reprezentanților mass-media locale, însă niciun coleg de breaslă nu a dorit să le facă publice. Asta denotă clar parti-pris-uri cu anumiți candidați de care în niciun caz n-ar trebui să fiu eu cel acuzat! Am spus-o și o repet: "Adevărul verde în față" este "câinele de pază" al alegerilor locale, care va "lătra" la toți candidații, însă nu-l va "mușca" decât pe "Little Ghitza". Motivul? Nu agreez deloc cameleonii, fariseii și duplicitarii, iar "Micul samurai" e în mod evident 3 în 1. Ar fi necesar să aflăm (foto), oare de ce, Gheorghe Roman a susținut chiar și după data limită de înregistrare a candidaturii sale ca independent pentru funcția de primar al municipiului de pe Târnava Mare că organizează adunări populare pentru strângerea de semnături?! Ar trebui să înțelegem că, cele 3.300 de semnături "trâmbițate" a fi fost adunate, sunt de fapt fictive, sau reprezintă persoane decedate ori provenind din afara orașului? N-ar strica o verificare la sânge a listelor depuse de acesta la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2, pentru că e greu de crezut că absolut toate persoanele ce au subscris pentru deputat sunt reale. Mă voi ocupa personal de verificarea listelor, iar asta nu e totul. Mărturisesc că, la insistențele unui foarte bun amic, eram decis ca, încă de ieri, să închei acest serial dedicat lui Gheorghe Roman. Două amenințări fără precedent, primite astăzi, m-au determinat însă să merg înainte, cu și mai multă înverșunare. Mai ales că dețin o înregistrare din care reiese în mod evident cât anume era dispus să plătească deputatul pentru a-mi "ține gura" până în ziua alegerilor. O copie a înregistrării se află deja pe "mâini bune" așa că o eventuală reducere a mea la tăcere nu va face altceva decât să deschidă...cutia Pandorei! Și țin să-l asigur pe deputat că nu e vorba de nicio cacealma!!! P.S. Chiar în după-amiaza aceasta am fost înștiințat de către adjunctul Poliției Municipale Mediaș, comisarul-șef Ion Cimpoeru că sesizarea făcută cu peste două săptămâni în urmă la parchet, pentru multitudinea de amenințări primite a ajuns la respectiva instituție și a fost repartizată Biroului Investigații criminale. Sunt convins că, în cele din urmă, se va afla cine sunt făptuitorii și ce conexiuni există între aceștia și Gheorghe Roman.

Un comentariu:

  1. ... ce se intampla in medias e strigator la cer..mese... plimbari la manastiri, cadouri , medicamente.... minciuni....acest roman(cu r mic)se preteaza la orice...se cred dumnezeii mediasului...inca mai sper ca oamenii o sa-i "taxeze' drastic la vot ... atat pa individul roman cat si pe actualul primar... cel mai dureros lucru pentru ff multi oameni este faptul ca au folosit biserica drept mijloc de manipulare cu acordul tacit al protopopului de medias dl gaban ovidiu... mare dezamagire...trist...dar adevarat

    RăspundețiȘtergere