luni, 7 mai 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (11) - AZI: LA O BERE ȘI UN MIC, UNII-AȚI FOST SONDAȚI UN PIC, IAR ASTĂZI VĂ INTOXIC! (PAMFLET)

În timp ce se plimba cu gondola între două cartiere, cu metroul de la gară până la piață și cu funicularul pe deasupra Barajului Ighiș (toate acestea visa să le realizeze la Mediaș!), unul dintre candidații - cu nume de sfânt - la fotoliul de primar al municipiului de pe Târnava Mare a avut o revelație: s-a gândit ca în loc de carne și mici să "frigă" de 1 mai un sondaj de opinie în toată (ne)regula! Așa s-a născut ceea ce unii s-au grăbit să susțină că e un uragan devastator în politica locală, un tsunami, o bombă cu ceas! În realitate n-a fost vorba nici măcar de o fumigenă ci efectiv de un...fâs de toată jena!!! Păi cum poate poate să "pună botul" la un astfel de sondaj total neprofesionist, oricine altcineva în afară de bebeluși (lipsiți de discernământ)? Un om rațional, cu scaun la cap, va înghiți oare o asemenea gogoașă, potrivit căreia între doi candidați independenți (care nu au făcut nimic pentru medieșeni!) poate exista o diferență, în privința opțiunilor de vot, de peste 30 de procente? Dincolo de cea mai ordinară manipulare, de intoxicarea grosolană a opiniei publice, poate exista și un sâmbure de adevăr. Dacă totuși, respectivul sondaj a fost realizat printre participanții la Maial, atunci e cert că au fost aleși drept respondenți doar mahmurii și medieșenii aflați în cea mai bună dispoziție care, efectiv, nu prea mai știau (sau chiar nu mai conta) ce spun! Ar mai fi de spus că, de la bun început "independentul" de la SNT "Transgaz" SA a fost suspectat că prin înregistrarea candidaturii sale face jocurile primarului în exercițiu, Teodor Neamțu. Acum însă e cert: el făcea doar jocurile deputatului Gheorghe Roman, beneficiarul rezultatelor respectivului sondaj de opinie. Iată de ce, personal, îi admir pe Teodor Neamțu și Eugen Moraru. Au câte un partid în spate și cu el merg până în...pânzele albe, indiferent că acesta e în opoziție sau la putere! Așa că, dragi medieșeni, nu vă lăsați seduși de "cameleoni" și mergeți la vot pentru că doar astfel cresc șansele de a triumfa ale candidatului preferat de dumneavoastră! Deocamdată însă, din cei șapte voinicei ce-au plecat la luptă, unul s-a întors acasă și-au rămas doar "șasă".

3 comentarii:

  1. Nu prea intzeleg de ce nu am putem avea un primar independent? Oare nu avem de vreo 23 de ani partide care ne-au condus de am ajuns unde suntem? De ce candideaza independent Roman asta pare sa fie problema nr. 1. Poate pentru ca vede exemplul de la Sibiu unde castiga totdeauna OMUL SI NU PARTIDUL. Poate ca se gandeste ca daca merge pe independent poate avea concursul tuturor fortelor politice implicate in actul edilitar. Sau poate ca ar trebui sa ii dam in cap pt. ca nu vrea partid in spate caruia sa ii fie aservit. Sau sa i se retraga candidatura, pentru ca oricum o sa castige primaria, (toata lumea o stie), si o sa fie vreo doua trei persoane care o sa planga in pumni. Si ce nu vor mediesenii nici in ruptul capului: nu vor strazi asfaltate, nu vor aer curat, nu vor locuri de munca, vor doar sa nu vada acele doua trei persoane plangand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil că sunteți unul dintre cei "mânjiți" cu creme Nivea, baloane, etc. de către oamenii lui Roman, altfel nu ați gândi astfel. Deputatul nu este și nu va rămâne niciodată independent! Chiar sunt surprins că unii uită cu câtă seninătate a votat Gheorghe Roman tăierea salariilor și a pensiilor. În mod cert însă că nu aveți pensionari în familie și nici nu lucrați în sistemul bugetar!

      Ștergere
    2. Eu am parinti pensionari care au muncit o viata si cu pensia taiata se descurca foarte bine.Doar ca s-au taiat pensiile nesimtite?da!S-au taiat pensiile celor care nu au muncit si care luat o gramada de bani?da! Bineinteles, nimanui nu i-ar strica ceva in plus, nici mie, care ar refuza o marire de pensie, o marire de salariu?

      Ștergere