luni, 28 mai 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (31) - AZI BOMBĂ: DEPUTATUL A SOLICITAT SUSPENDAREA CONTULUI DE FACEBOOK AL BLOGULUI "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ"!

Dezvăluirile devastatoare din această campanie electorală legate de deputatul Gheorghe Roman l-au determinat pe candidatul independent la funcția de primar al Mediașului să solicite suspendarea contului de facebook deținut de "Adevărul verde în față", pe respectiva rețea de socializare. În consecință, începând de duminică, blogul în speță nu mai poate fi citit decât accesând adresa iongirnod.blogspot.com. Invocând dreptul la imagine, "Micul samurai" a obținut suspendarea respectivului cont de facebook, astfel că nu mai pot fi postate articole și comentarii. A fost cel mai la îndemână demers al deputatului, după ce acesta s-a convins că o acțiune în instanță ar fi fost sortită eșecului.Așa s-a întâmplat în cazul creditorului său care după trei termene și-a retras acțiunea având ca obiect răspunderea delictuală, conștient că n-ar fi avut niciun fel de sorți de izbândă.

3 comentarii:

  1. Ala nu e un om sanatos.... daca ajunge primar e vai de capu nostru...ne rade pe toti din medias.... va ramane el cu amantele

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrieti foarte bine si va citim si de la Dumbraveni.
    Sa vedeti aici ce face PDL-ul ! Are 3 candidati impusi de Badila de la Ocolul Silvic.
    Milu Darlosan (independent), Florin Sancu (PDL) si Cristea Adrian (UNPR) sunt toti 3 slugile lui Badila care e disperat sa prinda un loc de primar pentru PDL.
    El zice ca le-a spus sa nu candideze cand e exact invers. Mai ales ca toti trei, stie tot orasul, sunt oamenii cu care Badila fura lemne din padure.
    Sunt disperati cei de la PDL !

    RăspundețiȘtergere
  3. stuperfiant! cum reuseste ,,piticul din iarba,, sa inchida un cont pe facebook al cuiva sau oriunde in alta parte pe internet? mafia , securitatea si masoneria lucreaza de zor! Doar asa Ma simt liber intr-o tara libera :)

    RăspundețiȘtergere