joi, 3 mai 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (7) - AZI: ȘTIȚI POVESTEA DE LA MEDIAȘ A LUI ROMAN NĂZDRĂVAN? MINTE ȘI PROMITE-N VAN!

Că tot încearcă deputatul Gheorghe Roman să fie prezent peste tot, în Mediaș, mi-am amintit de lecturile copilăriei, în care protagonist era personajul lui Nicolae Filimon, Roman Năzdrăvan. Așa cum de poveste era personajul cu pricina, în măsură să facă minuni, tot de...poveste a ajuns și Roman al nostru, cel care știe ca nimeni altul să producă min(ci)uni! Bunăoară, am găsit în Ziarul de Nord (foto) păstorit de domnia-sa, un articol cu un titlu...măreț de deschidere: "Obiective realizate". Din păcate nu sunt decât minciuni sfruntate despre o așa-zisă reabilitare a 270 de km. de drumuri din județul Sibiu. "Un rol important l-a avut deputatul Gheorghe Roman, care a făcut lobby în toate localitățile din colegiul său, pentru ca primarii să depună proiecte", se spune în materialul propagandistic care, pur și simplu, n-are nicio legătură cu realitatea. Asemenea bancurilor de la Radio Erevan, reabilitările nu s-au făcut ci se vor face...la Paștele Cailor, vor fi reparate drumuri comunale și nu naționale, iar "proiectul extrem de important reprezintă un obiectiv atins al mandatului meu, dar și al administrațiilor publice locale". Adică, precum în cazul sălii de sport de la Școala Generală nr. 5 din Mediaș, edilii au fost aceia care au făcut totul, însă deputatul a "încasat" potul. Ce povești ne mai pregătiți în campania electorală, domnule deputat, căci pe asta o știm deja!?

2 comentarii:

  1. referitor la salile de sport ..verifica-ti daca inainte ,in timpul ,sa-u dupa ,cineva din puterile de decizie a semnaturilor ..a fost in excursie in afara tarii ??? va dau raspunsul imediat...FIRUL ROSU DIN MARINA REGALA E >> raspunde-ti ce inseamna...aici ..

    RăspundețiȘtergere
  2. rferitor la paduchi din scolii ..a fost efectuat control .dar ce-i care nu au fost la ore .cind ? dar din 7 in 7 zile ..dar profii vor preda dupa manuala scolara in programa scolara ? nu dupa cum vre-a fiecare ..s-a pot-i controla elevul si din carte consecutiv ..

    RăspundețiȘtergere