luni, 28 mai 2012

INCREDIBIL: "ÎNGERUL", FEMEIA CARE A ÎNFIIAT TREI COPII ORFANI, AMENINȚATĂ CU REPRESALII DE CĂTRE DEPUTATUL GHEORGHE ROMAN!

Candidatul independent la funcția de primar al Mediașului, deputatul Gheorghe Roman simte - cu fiecare zi- că-i fuge pământul de sub picioare, motiv pentru care amenință cu represalii, în dreapta și în stânga. După ce postacii acestuia l-au amenințat cu moartea pe administratorul blogului "Adevărul verde în față" (din cauza cărora se află în derulare o lucrare penală!) a venit rândul "Îngerului" (medieșeanca Alina Cristea, femeia în vârstă de 37 ani care a înfiiat trei copii orfani) să ia contact cu furia nemărginită a parlamenterului sibian. Singură și fără niciun sprijin, Alina Crișan (foto) a încercat să bată în retragere, susținând că articolul de zilele trecute din Adevărul verde în față în care Gheorghe Roman era acuzat de aceasta de hărțuire sexuală nu este pe deplin real. După ce am înștiințat-o că există o înregistrare a interviului cu pricina, Alina Crișan a recunoscut că după acele dezvăluiri a fost amenințată cu instanța, cu pierderea job-ului și cu tot felul de alte înscenări, așa cum rezultă și din postările acesteia pe contul de facebook al subsemnatului (facsimil).
Personal vreau să o încurajez pe medieșeancă să-mi urmeze exemplul și să depună sesizare la poliție, pentru că nu e posibil ca un individ (chiar beneficiar fiind de imunitate parlamentară) să-și permită asemenea excese...de putere! Așa că. Alina, nu îți fie frică, Gheorghe Roman oricum pică, deși momentan mai este susținut de "ultimii mohicani" pedeliști din Transgaz, cei care au dat în mintea copiilor, închiriindu-i "Micului samurai" , de 1 iunie, stadionul din Mediaș spre consternarea USL Mediaș, ce au remis și următorul comunicat: COMUNICAT DE PRESĂ Subiect: Cum se implică societăţile nationale de gaz în campania electorală USL Mediaş constată, încă o dată, că practicile celor două companii de stat din Mediaş, Transgaz şi Romgaz, de a-şi folosi banii şi influenţa în scopuri electorale continuă. „Se continuă, fără jenă, acţiunile demascate de premierul Victor Ponta când a fost la Mediaş. Miliarde de lei din societăţile de gaz sunt folosite în campania electorală. Nu mai este nicio limită, nu se mai respectă nimic. Transgaz a închiriat stadionul candidatului Gheorghe Roman pentru spectacolul său electoral din 1 iunie. Este ceva de neimaginat ca o societate de stat să închirieze o parte din patrimoniul ei unui candidat la Primărie. Nu s-a mai întâmplat niciodată ca stadionul Transgaz să fie folosit în scopuri politice. Domnul director Florin Cosma a făcut un lucru ilegal”, declară senatorul PSD Viorel Arcaş, copreşedinte USL Mediaş.

6 comentarii:

  1. Trebuia sa va informati inainte sa scrieti finalul acestui material. In campania electorala din anul 2000 sau 2004 a mai fost inchiriat stadionul Gaz Metan pentru un concert. Asta daca tot vreti sa spuneti adevarul verde in fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Adevărul verde în față" nu-si asumă responsabilitatea declarațiilor terților, iar finalul articolului include un comunicat din partea USL Mediaș.

      Ștergere
  2. De ce nu se sesizeaza nimeni de mita electorala data de Roman? de implicarea celor doua companii de stat Transgaz si romgaz in campania electorala locala/ parca Ponta spunea ceva...Ce faceti USL? dormiti fratilor? daca dpriti va dorim somn usor...nu vrem sa va deranjam :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina Cristea... Ingerul din medias! Asta e chiar penibila! Dar daca e asa sa- mi spuna si mie care sunt ingerii care se imbata prin cluburi si flirteaza cu toti barbatii? Eu stiu ca ingerii sunt cu totul altfel! Dar poate vorbim de ingerii decazuti si atunci va pot da dreptate! Asa ca, vorbiti aiurea si nu stiu de ce! Penibil

    RăspundețiȘtergere
  4. Consider ca acest articol e mai mult decat otv-ist! Cred ca e usor sa arunci cu rahat intr-un om si sa faci praf o familie inutil.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce caracter are si roman vai de viata lui ..ce sa te si astepti de la politicieni.
    pentru: Anonim6 iunie 2012, 12:21 ..Alina e o femeie frumoasa, tanara ..care e problema ca facut ochi dulci unuia sau altuia?? cum se gasesc unii sa fie mai catolici decat papa. femeia asta a facut un lucru incredibil in ziua de astazi..sa iei spre adoptie 3 copii nu e lucru usor ..

    RăspundețiȘtergere