luni, 28 mai 2012

IATĂ O NOUĂ MOSTRĂ DE MITĂ ELECTORALĂ A DEPUTATULUI GHEORGHE ROMAN

Hotărât lucru, începutul de săptămână este unul de coșmar pentru deputatul Gheorghe Roman, candidatul independent la funcția de primar al Mediașului. După ce s-a trezit cu noaptea în cap cu panourile electorale vandalizate (oare nu cumva "vandalii" au fost chiar "voluntarii" săi, neplătiți în mod corespunzător!), "Micul samurai" ar trebui să dea explicații pentru ultimele stimulente electorale acordate locuitorilor din satul aparținător, Ighișu Nou. După ce contracandidații parlamentarului sibian s-au arătat neputincioși în a surprinde în flagrant luarea și darea de mită...electorală, "Adevărul verde în față" a reușit să infiltreze mai mulți "pioni otrăviți" la mitingurile electorale ale lui Gheorghe Roman, iar ce a ieșit vă voi prezenta în zilele care urmează. Pentru început un "nevinovat" major din Ighișu Nou (foto), în curtea căruia (Valea Lacului nr. 122) a fost făcut un mega-picnic, promisiunile deputatului (în caz că va fi votat) mergând până la acordarea de bani și chiar...construirea unei case!

2 comentarii:

  1. DL.NU VA CUNOSC,DAR MII DE SCUZE PENTRU NECAZURI.VA MULTUMESC PENTRU TOT.DAR MAI ALES PENTRU CORECTITUDINE.STIE AJUTORI LUI DZ.DE MULT DAR NU AU CURAJ DECIT CIND SE ROSTOGOLESTE BUTURUGA.AM FOST DUMINICA PRIN PREAJMA SI ERAU GRUPURI 6 SAMURAI,CARE RAMINEAU ,5 SI LA URMA PLECAU IN NEANT ,PAMININD 4 MUSCHETARI ,CARE ERAU 3 ,SI PLECIND ,ERAU DOI ,LUCA SI MATEI ,FACIND FETE FECE ,CARE A ,PLECAT IN ZARE ,SI...MARGEA LA EL DOAR UNUL ..ACUM ESTE INVERS ...IAR BABELE LA ULITA FACEAU ,FETE ,FETE ,CU MINA LA GURA SI SE UITA UNA LA ALTA ..EU M-AM ARUNCAT IN GOL.NU M-AI AM CUM SA ,REVIN .O LINISTE DE MORMINT .JUR CA AM LUCRAT CU LEGEA IN MINA ..NU VREAU DECIT ADAVARUL .NU CUNOSC NETUL CA ,CITITOR SI INCEPATOR ..NU ATAC PE NIMENI .VREAU SA AJUT PUNCTUL DE VEDERE AL STATULUI .IL AJUT SI EL FACE DREPTATE ..VA MULTUMESC SI MII DE SCUZE ,PENTRU NEPLACERI ..DACA POT SA VA AJUT CU CEVA VA ROG SCRIETI ...P...........

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa lume se intreaba pe buna dreptate de ce nu se sesizeaza nimeni de mita electorala data de Roman, de implicarea celor doua mari companii de stat Transgaz si Romgaz in campania elctorala locala din Medias? de ce USl doarme somnul cel de ...veci!?

    RăspundețiȘtergere