joi, 3 mai 2012

CANDIDATUL USL LA PRIMĂRIA MEDIAȘ VREA SĂ LE ASIGURE ZESTRE FIICELOR SALE, DIN POSTURA DE EDIL-ȘEF!

Eugen Moraru (foto), candidatul USL la Primăria Mediaș, unul dintre cei șapte aspiranți la fotoliul de primar, este de-a dreptul obsedat să le asigure celor două fiice ale sale, o bogată zestre, în vederea măritișului. De altfel, în cercurile apropiaților săi a recunoscut nu o dată acest lucru, fiind convins că doar din postura de edil-șef al municipiului de pe Târnava Mare, ar reuși pe deplin materializarea respectivei obsesii.
Fata cea mare, Alexandra, angajată chiar la primărie, pare mai așezată și mai cerebrală, spre deosebire de mezina Teodora, care este mult mai expansivă și mai zburdalnică. Aceasta din urmă are de ceva vreme o relație cu fostul fundaș stânga de la Gaz Metan Mediaș (în prezent la formația maghiară Pecsi), sârbul Marko Marovic, cu care chiar ar dori să se căsătorească, în cursul acestui an. Fostului șef al Poliției Locale Mediaș i-ar surâde inclusiv ideea de a face echipă cu primarul în exercițiu, Teodor Neamțu (creditat cu cele mai mari șanse de a obține un nou mandat în fruntea urbei) din postura de viceprimar, mai ales că amândoi provin din mediul cazon, fiind comandori în rezervă.

5 comentarii:

  1. Prost articol!!! Rautate, doar inventii!!! Fiecare parinte isi doreste pentru copilul lui tot ce e mai bun si pentru asta nu il poti acuza pe d-nul Moraru care a trebuit sa suplineasca lipsa mamei!!! Cunosti acest aspect d-le??? Un om mai cinstit ca dl. Moraru rar mai gasesti in ziua de azi! Ar fi bine sa-ti ceri scuze pentru aberatii sau macar sa nu mai postezi astfel de tampenii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul (prost sau mai puțin prost!) nu are nicio tentă malițioasă, ci este pur informativ. Departe de mine gândul de a-l acuza de ceva pe candidatul USL. Pur și simplu asta am aflat zilele trecute despre domnia-sa (că dorește să cumuleze pensia cu eventualul salariu de primar sau viceprimar doar pentru a le face câte o nuntă de vis fiicelor) și asta am scris. Într-adevăr însă că, pentru a spune adevărul despre o persoană publică, îți cam trebuie un curaj vecin cu...demența!

      Ștergere
  2. Să te legi de familia cuiva denotă cel puţin lipsă fair play! Cu astfel de articole vă sabotaţi propria credibilitate (în cazul în care consideraţi că o aveţi...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Garnod sustineti in raspunsul de mai sus ca trebuie sa ai curaj pentru a spune adevarul despre o persoana publica. S-ar putea sa aveti dreptate daca va referiti la anumite persoane publice.
      In cazul d-lui Moraru sunteti intr-o mare eroare si ar fi interesant sa spuneti cum ati verificat informatia primita(DIN CATE SURSE).
      Cu mizerii de acest fel va decredibilizati si e pacat pentru informatiile pertinente pe care le furnizati in legatura cu marele deputat Roman.
      Renuntati sa mai sugerati anumite trasaturi de caracter care-i sunt cu dasavarsire straine d-lui Eugen Moraru.

      Ștergere
  3. Sustineti ca a spune adevarul este o dovada de curaj...atunci aveti curajul sa spuneti si sursele de und ati aflat mizeriile astea pe care le sustineti adevarate... Cu acest articol incercati sa terfeliti intr-un fel imaginea unui om care nu merita sa i se faca asa ceva.... dar se pare ca oamenii buni sunt mereu bagati in oala neagra....pacat...

    RăspundețiȘtergere