miercuri, 15 februarie 2012

PAMFLET CU TOCUL GOL: DE MI-E RĂU C-UN CIMPOIER, N-AM SĂ TAC, CI AM SĂ ZBIER!

Dacă până deunăzi avusesem doar mici revelații, începând de azi nu mai am absolut nicio îndoială: polițiștii din Mediaș sunt cei mai vigilenți din întreaga țară! Pur și simplu nu le scapă nimic...din tot ceea ce publică ziariștii, mai ales în spațiul virtual. Confirmarea am primit-o chiar de la "capii" instituției care m-au prevenit că voi fi acționat în judecată în caz că voi continua să mai public în "Adevărul verde în față", tot felul de "bârfe" despre foștii sau actualii oameni ai legii.
Pur și simplu am rămas interzis când, pe un ton răspicat, mi s-au cerut explicații din partea unui astfel de "cap" asupra motivului pentru care un "jurnal personal" apare pe Internet. Le-am replicat spășit că voi încerca să-l scot de pe Internet și să-l pun la păstrare într-un sertar, evident dacă mă vor ajuta și ei să fac asta! Oricum, lăsând gluma la o parte, dacă tot au respectivi "capi" o fixație cu "tribunalul", eu le-aș propune acestora să pregătească mai multe plângeri penale: una pentru că mi-am permis - fără acordul lor! - să descopăr bordelul de pe strada Plevnei, alta pentru că am avut tupeul să stau de vorbă cu potențialele victime ale unor escroci și, o a treia, pentru că am tot tăcut la "combinațiile" unor polițiști cu propriul informator "Borcan", precum și la amantlâcurile lor. A fost poate o tăcere complice așa cum s-a dovedit a fi și a lor atunci când am fost umilit de un echipaj al poliției rutiere, sau când au scos-o basma curată pe taximetrista care lovise intenționat cu mașina, nu tocmai o oarecare femeie, cu care aceasta se afla în conflict! Deci, pentru toate acestea, dar și pentru că se schimbă vremea, anotimpurile și miniștri, ar fi firesc să se mai schimbe o dată și conducerea bicefală a Poliției Municipale Mediaș. Până atunci însă...de mi-e rău c-un cimpoier, n-am să tac, ci am să zbier!!! Iar pentru că-mi vine greu să cred că un polițist e capabil să dezlege și altceva decât integrame mă ofer să explic și șarada din titlu: toc are cel puțin două accepțiuni, respectiv unealtă de scris dar și teacă (pentru pistol, sabie, etc). Altfel spus, n-am intenții belicoase la adresa polițiștilor, însă nu mă tem nici de un "război"! P.S. În consecință îi invit pe această cale pe toți medieșenii care au avut vreodată probleme cu oamenii legii să relateze pățaniile lor, trimițând un e-mail la adresa: adevarulverdeinfata@gmail.com

4 comentarii:

  1. Fara suparare nici eu nu ii inghit dar din relatarea articolului ...iti cam este sarit lantul!Dar nu te lasa vb lui boris21 ....cel mai destept cedeaza =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintotdeauna - ca și în cazul de față - m-a deranjat la culme domnia și prostia! În rest, n-am treabă cu nimeni.

      Ștergere