sâmbătă, 19 septembrie 2015

INCREDIBIL: "REGELE VINULUI", CLAUDIU NECŞULESCU, A UCIS DOUĂ FETIŢE PE ŞOSEA, ÎNSĂ A FOST EXONERAT DE RĂSPUNDERE!

Mediaşul continuă să rămână "tărâmul" tuturor posibilităţilor în materie de justiţie, iar cel mai elocvent exemplu este cel al "regelui vinului" Claudiu Necşulescu (foto) cel care cu peste doi ani în urmă a ucis pe şosea, la volanul limuzinei sale Mercedes, în Şaroşu pe Târnave, două fetiţe în vârstă de 8 şi respectiv 12 ani. Ei bine, deşi expertiza tehnică efectuată la Cluj Napoca şi a cărei întocmire a durat un an de zile, îl incrimina pe şoferul ucigaş, procurorii au decis ca "regele vinului" Claudiu Necşulescu să nu fie trimis în judecată! Evident că aparţinătorii legali ai uneia dintre victime, Ioan şi Letiţia Sereşanu au contestat în instanţă respectiva decizie, dosarul fiind repartizat în mod "aleatoriu" magistratratului Mirela Zoltan. Aceasta este recunoscută pentru "talentul" său deosebit de a tărăgăna procesele, lucru stabilit şi sancţionat (cu avertisment!) de către inspectorii CSM. De altfel, rămâne de notorietate şi, în mod cert, unic în analele justiţiei din România faptul că Mirela Zoltan a "rezolvat" un dosar banal de divorţ şi partaj (fără copii minori!) în exact 7 (şapte) ani de zile! Din păcate, la Mediaş, destinele oamenilor continuă să fie decise de procurori şi magistraţi care au ajuns în respectivele funcţii din postura de jurişti ai unor foste IAS-uri. Invocând inamobilitatea, aceştia efectiv comit ilegalităţi în cazul urmăririlor penale sau al cercetărilor judecătoreşti, mergând uneori până la sustragerea de probe din dosare. Cel mai recent caz este al Olimpiei Gabriela Vasile cea care şi-a acuzat şeful direct de hărţuire sexuală. Fiind coleg de şcoală şi prieten cu suspectul, procurorul care a instrumentat dosarul a dat o soluţie netemeinică şi nelegală: clasare acestuia! Dar pentru că mai există şi magistraţi oneşti (cu deosebire din tânăra generaţie) dosarul şi-a urmat cursul normal: a fost retrimis la parchet pentru completarea cercetărilor şi deferirea inculpatului justiţiei, sub acuzaţiile de hărţuire sexuală şi comportament abuziv!

5 comentarii:

  1. Asta e democratia pentru care au murit oameni? Unde esti tu Tepes Doamne?

    RăspundețiȘtergere
  2. De magarul din gaze nu se spune nimic ? A furat cit tot judetul , toata tara .

    RăspundețiȘtergere
  3. Avea mania vitezei, chiar in momentul accidentului avea permisul de conducere suspendat din cauza vitezei mari pe autostrada, il recuperase prin instanta ca toti smecherii dar ulterior a pierdut procesul.
    Procurorul a vazut cate amenzi de circulatie din cauza vitezei avea la activ ucigasul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru depasire de viteza pe autostrada A2
    http://portal.just.ro/116/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20200000000050156&id_inst=116
    http://portal.just.ro/202/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=20200000000050156&id_inst=202

    RăspundețiȘtergere
  5. si-n justitie ca peste tot in ziua de astazi forta financiara primeaza. astazi daca ai bani primesti un an de bulau, te faci ca scrii o carte dar de faptul plagiezi cu grosolonie din alta parte si-n 3-4 luni esti liber ca pasarea cerului

    RăspundețiȘtergere