miercuri, 1 februarie 2012

SC "MEDITUR" SA MEDIAȘ - DE LA PIERDERI DE 550.000 LEI ÎN "EPOCA" GHEORGHE ROMAN LA PROFIT DE 300.000 LEI ÎN "ERA" DĂNUȚ VOINEA

Deputatul Gheorghe Roman, politicianul "portocaliu" care vrea ca - din vara acestui an - să gestioneze municipiul de pe Târnava Mare pentru următorii patru ani, nu a dovedit niciodată calități manageriale de invidiat. În calitate de director general al operatorului public de transport urban de călători, SC Meditur SA Mediaș, acesta a lăsat firma - înainte de a pleca în Parlamentul României - cu pierderi cifrate la 550.000 lei. După doar trei ani, timp în care a fost condusă de colegul său de partid (fost viceprimar al urbei) Danuț Voinea, societatea a înregistrat un profit de aproape 300.000 lei.
Declarația a fost făcută miercuri, în cadrul unei conferințe comune de presă, de către Teodor Neamțu și Dănuț Voinea. De menționat că edilul-șef al Mediașului a ales să se deplaseze la sediul SC Meditur SA cu un mijloc de transport în comun, pentru a verifica modul în care se desfășoară respectiva activitate, precum și confortul pe care aceasta îl oferă clienților.
Ca noutăți, pentru anul în curs, a fost anunțată achiziționarea sistemului de ticketing care va fi implementat și dezvoltat pe troleibuze le și autobuzele societății de transport urban de călători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu