duminică, 26 februarie 2012

DEPUTATUL GHEORGHE ROMAN ȘI BANCHERUL IONEL ȘERBAN ÎȘI ASMUȚESC "GORILELE" ÎMPOTRIVA CELOR CARE ÎI DERANJEAZĂhttp://coltisorderai.blogspot.com

"BOMBA ANULUI LA MEDIAS" a adunat ieri, în doar câteva ore, peste o sută de cititori (facsimil), propulsând articolul respectiv în topul săptămânal al postărilor populare. Așa cum se întâmplă întotdeauna au fost comentarii pro și contra însă unul dintre ele a depășit sfera opiniilor. A fost pur și simplu un mesaj de la un bătăuș de profesie, probabil același (lucru care urmează să-l stabilească de-acum polițiștii!) care în urmă cu cinci ani mă agresa chiar într-o sală de judecată, pentru articole de presă, continuând apoi în stradă, lângă fostul sediu al Judecătoriei Mediaș, sub privirele unui gardian public (actualmente polițist local). Procesul a ajuns în instanță însă martorul cu pricina, Achim Goga, în prezent polițist local la Copșa Mică nu a putut preciza cu exactitate în fața judecătorului dacă individul chiar mă agresa sau doar...exersam împreună un tango! Cert e că pentru cei doi-trei pumni încasați în piept bătăușul s-a ales cu o condamnare (cu suspendarea executării pedepsei), însă puțin timp după aceea, el a fost desfigurat în bătaie (probabil de un rival) zbătându-se între viață și moarte pe un pat de spital timp de câteva săptămâni!!! Personal nu mi-a fost niciodată greu să aflu cine sunt anonimii care mă înjură în comentariile postate (WTA înregistrează IP-urile tuturor vizitatorilor!), dar și pentru că am un amic, o supercapacitate în domeniul IT (angajat la Romtelecom) care în baza IP-ului calculatorului poate localiza exact adresa acestuia, în maxim o oră. Vreau însă, acum, să-i las pe polițiști să facă această "descoperire" că prea le place oamenilor în uniformă să stea cu nasul pe Internet să descopere ce anume "grozăvii" mai scriu bloggerii. Un lucru însă e cert: deputatul Gheorghe Roman și bancherul Ionel Șerban (a cărui plângere întinsă de trei pagini de format A4, pentru "întinarea" imaginii, o voi publica în momentul în care voi depune plângere la Parchet pentru activitatea de cămătărie pe care o practică) au asmuțit "gorilele"...din dotare, în speranța că mă vor putea intimida. "Războiul" a început deja și nu se va încheia decât în momentul în care nu voi mai avea dezvăluiri de făcut.
P.S. Link-ul cu articolul de ieri l-am postat și pe contul de facebook al deputatului Gheorghe Roman, care a fost șters imediat după ce câteva "babe" obosite și-au manifestat sprijinul "total" pentru candidatura ca independent a acestuia, la fotoliul de primar al municipiului de pe Târnava Mare. Apoi deputatul incolor, inodor și insipid m-a șters definitiv și din lista sa de...prieteni! Sunt chiar mirat că nu a făcut acest lucru mai demult, știind că omul are alergie la adevăr (verde în față)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu