marți, 7 februarie 2012

DEPUTATULUI GHEORGHE ROMAN NU-I SURÂDE IDEEA DE A AJUNGE PRIMAR...DOAR ÎN 2016!!!

Chiar dacă a declarat doar cu o jumătate de gură că intenționează să candideze la funcția de primar al Mediașului, prin propunerea unui proiect pe care o va face foarte curând localnicilor (cu siguranță e vorba de iunie 2012), deputatul Gheorghe Roman nu suportă ideea că poate ajunge edil-șef al municipiului de pe Târnava Mare doar în... 2016. Ca politician, domnia-sa poate că n-a aflat că poți păcăli o dată pe cineva, ba chiar altă dată pe toți, însă nu mereu pe toată lumea, căci vine și vremea scadenței!
Ca orice medieșean civilizat i-am adresat și eu, luni, pe contul său de facebook, un mesaj cu prilejul împlinirii a patru decenii de viață. Laconic dar la obiect: "La Mulți Ani cu sănătate și s-jungeți la...bucate (primar) doar în 2016". Tuturor mesajelor , deputatul Gheorghe Roman alias "Micul Samurai" le-a dat câte un "like", exceptându-l, evident, pe cel al subsemnatului. E de apreciat totuși că acesta n-a "semnat"...ca primarul, ci a avut grijă să lectureze cu atenție fiecare mesaj în parte, pentru care și-a exprimat satisfacția, respectiv insatisfacția (în cazul de față). Și dacă tot a venit vorba despre deputatul incolor (așa cum ar vrea el să ajungă din portocaliu, după ce inițial a fost roșu și probabil că va deveni...albastru dacă va pierde alegerile!) ca medieșean cu drept de vot m-ar interesa să aflu care e sursa banilor cu care își va finanța acesta campania electorală, mai ales că mediul de afaceri îi este total ostil!
Oamenii vorbesc că vor fi bani negri veniți din trafic de arme, mai ales că unul dintre primii din lista sa de prieteni ai rețelei de socializare amintite, este nimeni altul decât Horațiu Potra, recent condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Sau poate că intră în "Cartel" și Ilie-Vasile Lulciuc, condamnat în același dosar pentru trafic de droguri de risc!

Un comentariu:

  1. trebuie aprobare hai sa vedem daca întradevar esti un jurnalist independent si ai curaj sa publici ce se spune cu adevarat !

    RăspundețiȘtergere