marți, 7 februarie 2012

BÂRFA SĂPTĂMÂNII (6) - AMANTLÂC DE "GRANIT" LA ADMINISTRAȚIA FINANȚELOR PUBLICE MEDIAȘ?

Valer-Florin, omul (de afaceri) care a reușit să "pulverizeze" în doar câțiva ani imperiul financiar clădit cu multă migală de socrul său, Pompei, s-a agățat de orice i-a picat în cale pentru a salva de la faliment (SC) "Granit" -ul (SRL) pe care l-a făcut praf, tot așa cum, cândva, academicianul doctor-inginer Elena Ceaușescu făcuse praf...chimia!
"Înecat" până peste cap în datorii (cele ale firmei amintite se cifrează la peste 55 milioane de lei, adică aproape 14 milioane de euro!) gurile rele spun că acesta a găsit repede "paiul" salvator, în persoana șefei de la Administrația Finanțelor Publice Mediaș, Maria-Delia.
Nevoit să stea mai mereu în compania femeii pentru a pune împreună la punct strategia evitării falimentului firmei, cei doi - chiar dacă sunt căsătoriți - ar fi sfârșit, de mai multe ori, într-un pat...matrimonial. Bârfitorii susțin că s-ar fi agitat de mama focului Bogdan, Camelia și Pompei, pentru ca amantlâcului să i se pună definitiv capăt - căci la mijloc era vorba de vreo patru copii - însă se pare că, între timp, doar granitul și-a găsit...sfârșitul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu