miercuri, 1 august 2012

DACĂ N-A REUȘIT CU PREȘEDINTELE BĂSESCU, PSD VREA REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI DE MEDIAȘ

PSD Mediaș pare a fi în război cu toată lumea, chiar dacă s-a încheiat și ultima campanie electorală, cea pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Astfel după ce și-a atacat în mod constant foștii aliați din USL, pe care marți i-a catalogat drept "niște oi rătăcite conduse de un berbecuț (n.r. aluzie la președintele PNL Mediaș, George Petrescu și la cei doi consilieri locali ai aceleiași formațiuni politice) care dacă nu se vor întoarce mai repede la turmă vor sfârși la abator", liderului local al social-democraților, senatorul Viorel Arcaș i s-a pus pata și pe primarul în exercițiu, Teodor Neamțu. Mărul discordiei îl reprezintă stația de troleibuz amenajată pe strada Baznei (foto), pentru care s-au alocat de la buget 65.000 de lei, devizul fiind aprobat, la aproape două luni de la executarea lucrărilpor, respectiv în ședința ordinară de luni. Arcaș susține că, toți cei 5 consilieri PSD (singurii care au votat împotriva proiectului de hotărâre în speță) vor sesiza instanța de contencios administrativ "în privința legalității acesteia, dar și al costurilor enorme, considerate a fi de zece ori mai mari decât ar fi normal. Așteptăm încă două astfel de hotărâri și vom organiza referendum pentru demiterea primarului", a încheiat senatorul. Replica municipalității a venit miercuri, în cadrul conferinței săptămânale de presă chiar din partea viceprimarului George Petrescu. Nu s-a comis nicio ilegalitate, lucrarea a fost atribuită direct unei firme medieșene și nu prin licitație publică, întrucât valoarea acesteia, fără TVA era mai mică de 15.000 de euro. Vom face însă verificări la proiectantul lucrării pentru a vedea dacă a fost sau nu umflat devizul. Mai trebuie spus că acesta a fost aprobat după efectuarea lucrării, pentru că Consiliul Local, constituit luna trecută, a avut programată abia luni prima ședință ordinară", a încheiat viceprimarul.

2 comentarii:

  1. domnule care gasesti aschiile din ochii altora vezi ca ti-ai atasat un filmulet ce nu are treaba cu articolul.... esti tare

    RăspundețiȘtergere
  2. cine sa-l dea jos pe neamtu?? papagalii de la usl?:)))) si mai nou gheorghe roman razboinicul luminii:)) cine e prost sa demita un om care tine cu oamenii orasului pentru a pune niste moaste in loc gen plopeanu si lata...sunteti demni de mila tovarasi.

    RăspundețiȘtergere