sâmbătă, 11 august 2012

VIRAL: IATĂ CE FAȚĂ DE EMO AVEA PREȘEDINTELE INTERIMAR CRIN ANTONESCU ZIS ȘI "CĂCĂRĂU"

Fiind sfârșit de săptămână m-am gândit să le mai descrețesc frunțile posomorâte ale cititorilor blogului "Adevărul verde în față" prezentându-le ultima baladă populară compusă pentru președintele interimar al României, Crin Antonescu supranumit și "Căcărău". Pentru cei interesațí de acest personaj, care, mie personal mi-a displăcut încă din ziua în care l-am văzut și l-am auzit la Mediaș, pe vremea când era ministru al Tineretului și Sportului în guvernarea CDR, postez și o fotografie a alesului (de către politicieni) de la Cotroceni, din timpul studenției. Oare cine ar fi crezut atunci că respectivul personaj din Isaccea, cu trăsături emo va fi - chiar și meteoric - primul om în stat, tăind și spânzurând...legile? În replică, există însă și un "specimen" patologic care, chipurile a compus o "odă" a suspendării lui Traian Băsescu.

11 comentarii:

  1. A reusit sa fie primul care a facut ce a facut, dar sef de stat tot nu este! Uzurpator, surogat, imparatul e gol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un kkt si a facut kktul praf si pe noi ne duce la sapa de lemn

    RăspundețiȘtergere
  3. Avea de pe atunci aronganta si alcoolismul in sange.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ar arata si acum ca atunci l-as vota fara sa stau pe ganduri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pre mult deodată ! Lipsa : cunoștințelor, a datelor realității, pe care nu le știe, a echilibrului, a cunoștințelor elementare de diplomație, a bunului simț, îl duce, unde vedem deseori, chiar de prea multeori. Este obosit , surmenat , stresat și tulburat.
    Mintea lui, dacă a avut vreodată , se comportă bizar, gura vorbește fără el, memoria îl lasă frecvent - chiar prea - iar mintea, uzată de ,, studiile aprofundate, , nu-l mai ajută.
    Aveți milă și înțelegere pentru acest experiment nereușit al politicii romanești !

    RăspundețiȘtergere
  6. MI E GREATA DE HOMUNCULUL ASTA ! CRETIN A FOST,ESTE SI VA RAMANE !

    RăspundețiȘtergere
  7. E jenant ca televiziunea a ajuns sa promoveze astfel de emisiuni, cu personaje precum Banciu si "balade" inventate de niste pseudojurnalisti de la KMKZ. Nu-l simpatizez pe Antonescu, din contra, dar nu pot accepta balacareala nationala. O balacareala care ingroasa randurile incultilor si analfabetilor. Si ne mai intrebam de ce poprul roman s-a transformat intr-un neam de cercopiteci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unchiul meu a fost condamnat la 3 ani de puscarie pentru ca a strigat pe strada :"Ceausescu e un prost ".Istoria a demonstrat ca unchiul meu avea dreptate ( daca era destept, nu murea ca un caine ).Ne-am castigat dreptul prin sange , in 89 sa ne pisam pe liderii tampiti .Faceti un exercitiu de logica ! Se spune despre Base ca e prost ? NU ! Ca e animal politic, curva , pupincurist, ORICE , dar nu adormit , betiv sau prost .

      Ștergere
  8. Caterinca ieftina din pacate inca ne este caracteristica ... Pacat ca sunt destui care considera genul asta de emisiuni ca surse de informatii valide cand defapt nici divertisment adevarat nu se poate numi.

    "Cacarau .... balalau"

    - romanul s-a nascut poet huh ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Simpatic animal(a).Ce sa zic, Crina e destul de ciudat(a) ...e Cacarau pe bune, nu ma mai mira nimic .Poate doar sa aud ca si-a schimbat sexul ? Sau ii plac baietii ? LEGAL E OK, DAR FUNCTIA II PERMITE ?

    RăspundețiȘtergere
  10. O ardea si el rocker pe vremea aia. Asta e - un vamaiot o sa ne fie presedinte.

    RăspundețiȘtergere