marți, 21 august 2012

GHEORGHE NICORICI ȘI ILIE LAȚA, DOI CONSILIERI LOCALI "DE MILIOANE" AI MEDIAȘULUI!

Pornind de la recenta afirmație a consilierului local PSD, Eugen Moraru (care încă mai figurează ca fiind șef al Poliției Locale!) conform căreia pe site-ul primăriei (ori altele personalizate) nu ar apărea declarațiile de avere și de interese ale unor persoane asupra cărora domniei-sale i s-a pus pata, "Adevărul verde în față" a ținut morțiș să afle care este cel mai bogat dintre consilierii locali.
Ei bine, sunt doi consilieri locali "de milioane" în legislativul de la Mediaș. Cel mai "valoros" este de departe Gheorghe Nicorici (PDL), a cărui avere depășește două milioane de euro. Pe acesta îl talonează înde-aproape Ilie Lața (PSD) a cărui avere constituită din depozite bancare, pensie, activități intelectuale, invenții și inovații ajunge la un milion de lei.
Asta dacă nu cumva consilierul PDL Vasile Ciolpan (a cărui declarație de avere este...confidențială, neputând fi deschisă!) îi depășește în valoare pe cei doi. De remarcat ar mai fi salariile "nesimțite" care continuă să fie plătite de cele două companii din domeniul gazifer cu capital majoritar de stat, Romgaz și Transgaz, Bunăoară consilierii locali Eleonora Pătrui (PDL) și Bela Balazs (UDMR), au încasat drept salarii, în anul precedent, peste 100.000 lei!!!

Un comentariu:

  1. Salariul din Romgaz al Eleonorei Patrui pe anul 2011 a fost de 100.235 ron. Purtatoarea de (ne)cuvant al Romgaz apare doar in pozele turneului de sah. La capitolul comunicate ale companiei ce sa mai vorbim.....jale. Bine ca e consilier din 2004. Sa-si mai rotunjeasca veniturile. Ca deh! familie mica, renumaretie mare.

    RăspundețiȘtergere