miercuri, 29 august 2012

SENZAȚIONAL - DEPUTATUL GHEORGHE ROMAN ANGAJEAZĂ CREDITE PENTRU A ACȚIONA ÎN INSTANȚĂ BLOGGERII INCOMOZI

Deși efectiv credeam că a devenit un "cadavru" politic după ce a pierdut fotoliul de primar al Mediașului, la alegerile locale din 10 iunie, deputatul incolor, inodor și insipid Gheorghe Roman (foto), caută să reintre în "luminile rampei". De data asta însă pe ușa din dos, încercând să se răzbune pe administratorul blogului "Adevărul verde în față", din cauza căruia - continuă să susțină în stânga și în dreapta - că ar fi pierdut alegerile. Personal, chiar mă simt onorat (aș spune chiar mândru) că eu un "biet" blogger am reușit performanța de decide viitorul unui "ditamai" (de fapt minuscul!) deputat în Parlamentul României.
Gheorghe Roman a avut nevoie de două luni și jumătate pentru a lua hotărârea de a deschide acțiune în răspundere delictuală împotriva subsemnatului, după ce s-a convins singur că nu mai are absolut nicio șansă de a obține un nou mandat în legislativul de la București, rând pe rând PSD, PNL, PDL și PP-DD dându-i...flit! Acum "micul samurai" speră ca prin respectiva acțiune (pentru care va lua un credit de la CEC, spre a angaja "7 avocați care îi vor lua și haina de pe el", așa cum se laudă prin târg deputatul) să obțină banii necesari spre a-și achita datoriile către cămătarii din Tg. Mureș, bani luați, așa cum se știe, pentru cântările și excursiile cu care spera, în iunie, să convingă electoratul să-i acorde votul. Personal, nu am niciun motiv de teamă, m-am convins de multă vreme că Gheorghe Roman a fost un politician asemenea porumbelului: a mâncat din palma tuturor când era...jos, pentru ca atunci când a ajuns sus să-și lase excrementele în capul acelorași persoane. Eu îl aștept de mult la cotitură pe "craiul Roman", pentru a-i "expira" imunitatea parlamentară, astfel încât să poată răspunde la acuzațiile din dosarele aflate pe rol la Poliția Municipală Mediaș, pentru amenințări și alte violențe. Așadar cititorii blogului "Adevărul verde în față" se pare că nu prea au șansa de a scăpa de "samuraiul" care, de azi înainte, va continua, aici, să fie, iarăși tocat mărunt!!!

2 comentarii:

  1. nu te lasa intimidat de acest 'purece',un minuscul si fara un pic de respect fata de cei ce l-au ajutat.Bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. La cata minte ii mai trebuie piticului astuia,crede ca va scoate ceva bani din proces.Acum toti il ocolesc,pe dom'deputat,chiar si Florin Muntean care l-a tinut tot timpul in brate.I-a dat pana si teren sa-si construiasca vila langa el,in Wewern.Amandoi sunt azi niste neica nimeni.

    RăspundețiȘtergere