vineri, 1 iunie 2012

JONGLERIILE CU STEAGURI, CELE MAI APRECIATE DE COPII, DE 1 IUNIE, LA MEDIAȘ

Chiar dacă au fost întrerupte de o rafală violentă de ploaie, manifestările organizate de edilii medieșeni, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, au fost urmărite de sute de micuți. Astfel, copiii s-au bucurat de spectacole inedite constând în animaţii stradale, jonglerii cu steaguri (cele mai apreciate de altfel), dansuri şi lupte cavalereşti, însoţite de efecte pirotehnice deosebite.
Iubitorii de animale au putut lua parte la demonstraţii și expoziţii chinologice oferite de organizatori locali, spectacolul încheindu-se cu trupa compusă din 45 de muzicieni amatori care au interpretat muzica specifică zonei New Orleans într-un stil propriu de jazz, blues, swing şi soul. Pentru toți cei curioşi, reprezentanţii Poliţiei, Pompierilor şi ai Jandarmeriei au prezentat aparatura specifică intervenţiilor rapide, spre a le destăinui acestora modalităţile de apărare şi de prevenire specifice fiecăreia dintre ei. De asemenea, Biblioteca Municipală Mediaş a pregătit pentru copii diverse concursuri, desene cu creta şi un târg de jucării unde copii și-au putut vinde jucăriile. Printre ele la loc de cinste s-a situat puzzle winnie the pooh dar şi animale littlest pet shop.

Un comentariu:

  1. DOMNILOR COPII DE 15-17 ANI DIN DOSAR 247/P/2012 SIBIU; SAVA DE-A DUMNEZEU IN FAMILIA VOASTRA DUPA CORECTITUDINEA SI JURAMINTUL ,IN FATA LEGI.SA INTIMPLAT LA 10 METRI DE VOI SI IN FATA VOASTRA .BAREM BABELE SINT MAI CORECTE DECIT VOI.DORIANA A RECUNOSCUT MAI MULT CA VOI,CAVALERI AI PARCULUI RUBINULUI.DUMINICA V-AM VAZUT CUM SUSOTEA-TI LA BLOCUL 3.SI VOI DAR UNUL A RIGIIT.AM SA MA DUC LA TOATE BISERICILE DIN MEDIAS SI VA DAU ACATISTE ,VOI FACE O SLUJBA IN PARC LA LOCUL FAPTEI..POATE SI RECONSTITUIREA .EL ESTE DIN IGHISU NOU SI ARE RUDE CUM A-TI SPUS IN ZIUA DE 23 SEPTEMBRIE 2011 ORA 18 SI 15 MINUTE.ERAU MARTORI 30-40 PERSOANE LA BLOCURI..SA JURE CA NU ERAU ,INTRE CELE DOUA BLOCURI..BALDOVIN MARIN ,STRADA SUBCETATE NR.49.SECTOR 1 BUCURESTI..MULTUMESC CELER CARE M-AU AJUTAT PINA ACUM SI IN VIITOR ...

    RăspundețiȘtergere