sâmbătă, 2 iunie 2012

NICIO ZI FĂRĂ ROMAN (36) - AZI: DEPUTATULE SĂ ȘTII, MIC AI FOST, MIC VEI MURI!

"Independentul" Gheorghe Roman se și vede pe cai mari după ce vineri seara a reușit să strângă foarte mulți medieșeni pe stadionul "Municipal-Gaz Metan" la un concert de patru ore, pentru care au venit PDL-iștii să-i cânte (în strună!). Efectiv, nu e nicio ironie, pentru că unul dintre interpreții de muzică populară prezenți în municipiul de pe Târnava Mare, Dinu Iancu Sălăjeanu este candidatul respectivei formațiuni politice pentru Consiliul Județean Sălaj (facsimil).
Așadar, pentru cei care mai au încă dubii, deputatul Gheorghe Roman ((cel înalt cât un balon!) este doar "independentul" președintelui PD-L Mediaș, Florin Muntean, cu care se vorbește prin târg că ar avea unele relații...nefirești! E clar însă că, cel mai arogant șef de partid din Mediaș are interese evidente în ceea ce privește persoana "Micului samurai". Că nu sunt ele de natură trupescă sau sufletească, dar de afaceri (mai mult sau mai puțin ortodoxe) cu siguranță că sunt! Adică, pe înțelesul tuturor, e de-a dreptul nefiresc ca un șef de partid să pompeze bani cu nemiluita (inclusiv pe filiera Transgaz) într-un alt candidat, decât cel al propriei formațiuni poliice, care, în plus, se mai află și în pool-position. Practic fără sumele uriașe de bani investite în el, Gheorghe Roman nici măcar n-ar fi existat în această campanie electorală. Și nici n-ar fi meritat să existe după prestația sa de patru ani în parlamentul României, în care nu a făcut altceva decât a ridicat degetele sale butucănoase pentru măsurile antipopulare promovate de guvernului Boc. Cu o săptămână înaintea alegerilor locale, mulți medieșeni - încă nehotărâți - cred că, curentul, merge în favoarea lui Gheorghe Roman. Nimic mai fals! Sutele, miile sau (dacă unii vor!) chiar zecile de mii de spectatori prezenți vineri seara pe stadion, nu au venit nicidecum pentru "deputatul fix-pix" (aceasta e ultima poreclă a lui Gheorghe Roman, de când pixul a devenit unul dintre "materialele" sale de propagandă electorală) ci pentru un spectacol "moca". Chiar și de-ar ar fi fost organizat de "Adevărul verde în față", ori de femeia de serviciu din gara Mediaș, în mod cert că tot atâția localnici ar fi fost prezenți în tribunele stadionului! Dacă însă Gheorghe Roman s-ar fi gândit să-i invite pe aceștia pe stadion pentru un discurs electoral, nu încape niciun dubiu că avea surpriza să constate că ar fi vorbit în fața unui stadion realmente gol. Așa însă, sutele de mii și milioanele de medieșeni au ținut să fie prezenți la stadion, exclusiv pentru a admira silicoanele și despicătura dintre picioare ale Andreei Bălan!!! P.S. Nici măcar nu le sugerez medieșenilor să voteze cu un anumit candidat la funcția de primar al Mediașului ci doar îi sfătuiesc să facă distincția dintre un PD-L-ist adevărat (care își asumă realizările și eșecurile) și unul "răspopit". Din partea mea doar atât: deputatule să știi, mic ai fost, mic vei muri! (De fapt, nici "mic" nu poți fi, căci foarte mulți nu te pot...înghiți!)

3 comentarii:

  1. De ce oare nu dezminte ,,Micul samurai,, public ca n-a rams repetent in facultate la Cluj Napoca? ce sa fie, ce sa fie? :)e cert ptr toata lumea care este adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, lumea nu a fost la stadion pentru Gheorghe Roman, a fost ca sa vada spectacolul... ce sa spun ca majoritatea erau tineri (multi nici nu aveau 18 ani).

    RăspundețiȘtergere
  3. anaful ce face ? s-au precum infranta secol 16-18 ,paznici cu felinare strigau ;dormiti ,dormiti,ca noi va pazim ..iar hotii pe strada cealalta ,furau de zor ...o mica intelegere mutuala intre ei ..

    RăspundețiȘtergere