luni, 27 februarie 2012

AMENINȚAT CU SUPRIMAREA MENTORULUI SĂU, "ADEVĂRUL VERDE ÎN FAȚĂ" ÎȘI ÎNCETEAZĂ, DE AZI, ACTIVITATEA!http://coltisorderai.blogspot.com

Să trăiești chiar și într-un oraș de provincie precum Mediașul a devenit mult prea periculos dacă vrei să rămâi un individ cu coloană verterbrală. În ultimele zile am primit numeroase amenințări telefonice, prin e-mail (și aici, pe blog!), familia mi-a fost acostată pe stradă și li s-a promis că li se va face "felul", totul doar pentru dezvăluirile pe care "Adevărul verde în față" le-a făcut de-a lungul timpului. Așa că, astăzi, am decis să capitulez. Nimic nu e mai important și mai presus de familie, de soție, de copii, care (încă) mai au nevoie de mine. Cel puțin până la sfârșitul campaniei electorale, nu voi mai posta nimic aici. Probabil că mi-am făcut deja prea mulți dușmani în orașul ăsta, pentru a mai dori să continui. Sunt mult prea expus într-o comunitate în care n-am nici cea mai mică încredere în forțele de ordine, sub geamul cărora (era vorba de Corpul Gardienilor Publici), în urmă cu câțiva ani, un interlop de vreo 130 kg. a fost "tocat" mărunt și ucis de o tabără rivală.
Miza alegerilor locale se pare că e enorm de mare pentru unii, care sunt dispuși să calce chiar și pe cadavre. Iar pentru că nu-mi stă în caracter să cânt cuiva în strună, mai bine mă opresc...chiar la cifra Satanei (666 - media zilnică a vizitatorilor acestui blog)!!! Pentru o perioadă vă las cu bine dragii mei cititori și sper să nu vă fi dezmăgit niciodată! Chiar dacă mulți și-ar dori poate asta, nu voi dispărea și ca jurnalist, ci mă veți găsi zilnic aici.

13 comentarii:

  1. Nu abandonati,nu mai are cine sa se lupte cu ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat, erai singurul care lupta cu ei. Tot respectul !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nasol, ieri v-am descoperit blogul si intentionam sa va caut, dar vad ca ati ajuns la maximul suportabil.
    Propun sa luati o pauza dupa care sa reveniti, chiar si sub pseudonim, sunt inca cetateni care cauta adevarul.
    Adresa mea de E-mail: ioanioan2006@yahoo.com
    Va salut si va astept revenirea.

    RăspundețiȘtergere
  4. TE-AI vazut cu procesul pe cap si faci mare tamtam. ti-am citit reportajul despre directorul de banca dar din pacate erai foarte prost informat ( lucra la piraeus nu la transilvania) si in plus faceai niste acuzatii care sunt mai degraba injurii. totusi nu cred adevarate aceste amenintari la adresa familiei. probabil e modul in care tu incerci sa scapi din acest proces.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca jurnalist, mi-am asumat de la bun început riscurile acestei meserii, deci nu mi-a fost niciodată teamă de procese, mai ales că am avut parte de zece astfel de acțiuni în instanță, cu autorități ale statului. Pe Ionel Șerban îl cunosc de vreo 12 ani de când lucram împreună la Monitorul de Mediaș. Deci, îi știu mai bine ca nimeni altul ascensiunea. Și-a început cariera profesională în domeniul bancar la Transilvania, iar de puțină vreme este directorul Băncii Piraeus. Nu știu ce reportaj ai citit tu, însă eu am avut doar un post în Adevărul verde în față, pe tema asta și n-a fost nimic injurios. Am punctat doar câteva etape din viața acestuia. Iar în ceea ce privește amenințările, ele sunt inclusiv pe blog (una dintre ele în 4 exemplare!!!), pe care de altfel le poți lectura. Interesant (sau nu!!!) e doar faptul că poliția nu s-a mai sesizat așa cum a făcut când am scris despre oamenii legii.

      Ștergere
  5. eu sunt client al bancii piraeus medias de aproape 4 ani de cand s-a deschis. ti se pare putina vreme. in plus o amenintare de genul ala cred ca o poti si tu posta. in plus inainte de banca transilvania a activat la raiffeisen. deci esti dezimformat. probabil scri din amintiri, sau mai bine zis spicuiesti din ce visezi noaptea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constat că ești foarte atașat de Ionel Șerban, probabil că ești nu client al băncii Piraeus, ci al său personal, având în vedere că acesta este și cămătar, acesta acordând împrumuturi cu dobândă (în condiții legake susține acesta!) inclusiv deputatului Gheorghe Roman (așa cum apare menționat în declarația de avere a parlamentarului!)

      Ștergere
  6. sunt clientul bancii. cu el personal am doar o relatie profesionala. ti-am zis faci acuzatii nefondate. faptul ca a imprumutat pe cineva cu bani nu inseamna ca este camatar.
    te mai intreb odata > este adevarat ca si tu puteai sa-ti postezi acele amenintari ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întrebarea ta e mult prea idioată, pentru a mă obosi să-ți dau un răspuns. Totuși, ce ai spune dacă ai afla, cum se prefigurează, că autorul amenințărilor postate e un fost polițist?

      Ștergere
  7. Omule , de ce te tot lauzi ca ai 666 de vizitatori pe zi ? Dar de ce nu le zici oamenilor ca esti inscris pe site-uri cu auto surf ? cu alocare credite si etc ?Vei fi sters din WTA pentru ca falsifici trafic ,exact cum scrie in imaginea aceea.

    Cat despre amenintari,e mai bine sa te retragi,asa e intr-un oras mic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De azi nu mai folosesc site-uri cu autosurf, pentru că nu mai postez! La revedere!!!

      Ștergere
  8. daca e vorba de Corneanu, fostul securist stai departe,asta ca un sfat

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu ce incerc sa ii tot spun la ãsta? Stai pe c#%&l tau ca nu stii ce te paleste intr-o zi. ;)

    RăspundețiȘtergere