miercuri, 17 decembrie 2014

LUI IOAN HOROBA I-A VENIT MINTEA LA CAP: L-A OFERTAT PE GIGI MULŢESCU, SINGURUL ANTRENOR "ADEVĂRAT" PE CARE L-A AVUT GAZ METAN MEDIAŞ ÎN LIGA I!

Conştient - probabil - că pentru (pu)pila sa, Dan Matei, liga I reprezintă o pălărie mult prea mare, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba a declarat că îl interesează foarte mult Gigi Mulţescu alias "Smurd", cel care tocmai şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti. Cu acesta la timonă, "alb-negri" au avut un retur de forţă în campionatul 2012-2013 când au ocupat un senzaţional loc IV. "Da, mă interesează Mulţescu. Dacă îl laşi să-şi facă treaba este pîinea lui Dumnezeu. Este preocupat de fotbal de dimineaţa pînă seara. Lui Mulţescu i-a plăcut foarte mult de colaborarea noastră la Gaz Metan Mediaş", a precizat Horoba.
Un "come-back" al lui Mulţescu coroborat cu o revenire a lui Paul Pârvulescu şi Alex Muntean reprezintă reţeta aproape sigură de salvare a gaziştilor de la retrogradare. Fără doar şi poate, Mulţescu este de departe cel mai bun antrenor pe care l-au avut medieşenii în eşalonul de elită al fotbalului românesc. Personal sunt de părere că Ioan Horoba ar trebui să renunţe la orice transfer de jucători pentru a obţine semnătura "Smurd"-ului, măcar până la finele actualului sezon. "Adevărul verde în faţă" salută iniţiativa preşedintelui clubului-fanion de pe Târnava Mare doar în măsura în care aceasta se va şi materializa. Doame-ajută!!!

3 comentarii:

  1. Gazele sau mutat la Satu Mare si Bacau , Petrolul la Buzau si Constanta - Tulcea . Aceste zone vor avea in viitor echipe in A. Noua istorie se va scrie .

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o sluga la ospatari - romi , restul de malai cind scapa de justitie .

    RăspundețiȘtergere
  3. Au luat 1 189 838 euro in anul 2014

    RăspundețiȘtergere