luni, 29 decembrie 2014

EXCLUSIVITATE - EL ESTE BĂRBATUL BĂTUT PÂNĂ LA INCONŞTIENŢĂ ÎN SPITALUL MUNICIPAL MEDIAŞ!

Postarea din urmă cu aproape două săptămâni, din "Adevărul verde în faţă", despre IPPON, firma angajată de Spitalul Municipal Mediaş pentru a asigura paza şi protecţia instituţiei, dar care în dese rânduri a cam sărit calul, recurgând în mod nejustificat la pumnii, picioarele şi bastoanele din "dotare", a generat numeroase reacţii. Multe dintre ele au venit din partea foştilor sau actualilor agenţi de pază ai respectivei firme care au încercat să acrediteze ideea că violenţa la care se recurge nu e decât legendă sau, mai mult decât atât, fabulaţii. Ei bine, "Adevărul verde în faţă" l-a descoperit pe bărbatul bătut până la inconştienţă de către forţele de intervenţie de la IPPON, chiar în incinta Spitalului Municipal Mediaş. Iată ce a declarat în exclusivitate, Toader Aliman (foto), din comuna Târnava, victima furiei dezlănţuite a "fiarelor" în uniformă!!! "În luna august a anului trecut concubina mea, a născut primul nostru copil, un băieţel frumos şi sănătos. M-am prezentat la secţia Neonatologie pentru a solicita personalului medical eliberarea actelor necesare în vederea obţinerii certificatului de naştere al nou-născutului. M-am revoltat puţin pentru că absolut nimeni nu-mi acorda nici cea mai mică atenţie. Deodată în faţa mea au apărut doi vlăjgani mascaţi care au început să mă lovească în cap cu bastoanele pe care le aveau asupra lor. M-au lăsat într-o baltă de sânge şi în stare de comă. Aşa am fost transportat de o ambulanţă SMURD la Sibiu, unde am stat internat mai mult de o lună, cu fracturi la cutia craniană şi de coaste . Medicii de acolo mi-au spus că o eventuală intervenţie chirurgicală mă costă 45 de milioane de lei vechi, iar pentru că nu am dispus de respectiva sumă, nu am mai fost operat. Iniţial a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, însă nimeni nu a fost trimis în judecată pentru că mai mulţi martori au declarat anchetatorilor că am fost lovit o singură dată însă m-am dezechilibrat şi am căzut pe scări. Ulterior am aflat că unul dintre agresori a fost concediat, iar celălalt a fugit din ţară". Pentru că lucrurile par a fi mult mai grave decât au fost prezentate în articolul din urmă cu două săptămâni, "Adevărul verde în faţă" solicită în mod public, conducerii Spitalului Municipal Mediaş, rezilierea contractului încheiat cu firma de pază şi protecţie IPPON. Asta dacă nu cumva există o înţelegere secretă cu aceasta, în sensul ca angajaţii firmei să dea de lucru medicilor prin stâlcirea în bătaie a celor cu gura bogată, care ajung - întâmplător sau nu - în respectivul lăcaş de sănătate!

2 comentarii:

  1. Vezi la spitalele din Sibiu cum a murit un copilas din negijenta , absurditate , sistem , plimbat din spital in spital , nimeni neavind vina . Cind te duci la pediatrie te intreaba ; de unde esti , ce lucrezi si se uita la tine suspicios . trec cit mai multe medicamente in fisa si adevarat dau un algocalmin . Nu au specialisti , aparate si constinta . Sint niste lipitori ai sistemului , te plimba cu salvarea de la unul la altul sa dai la toti , binenteles cu blatul cu alte policlinici din cercul de mafie . Plata unei simple zile de spitalizare 5-6-7 sute lei . Asa sa le ajute dumnezeu . A omorit un prunc cu zile , specialisti ....................

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce fata de alcoolic ai....sunt convins ca nu ai facut nimic! Te-au batut asa....de plictiseala.Invatati sa va comportati,tarani needucati ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere